nb1.hu

Magyar Kupa: NB III-as csapat a legjobb 8 között – reakciók

A vártnál nehezebb lett a továbbjutásuk.

Mint ismert, szombat kora délután az Keleti-csoport listavezetője, a Kazincbarcika a Közép-csoportban a 15. helyen telelő Cegléd vendége volt a Magyar Kupában, a tét a legjobb 8 közé kerülés volt a két csapat mérkőzésén. A találkozót 1-0-ra a Barcika nyerte, a találkozó után így értékelt a két szakvezető:
 
EDZŐI REAKCIÓK:
 
Ványi Zsolt (Cegléd): – Gyorsabban és bátrabban futballozott a Barcika, nekünk igazából akkor jött meg a bátorságunk, amikor emberelőnybe kerültünk. Korábban nem mertünk annyira nyíltan futballozni, hogy merészebben felpasszoljuk a labdákat. Az pozitívum, hogy elég stabilan védekeztünk, amiben hiányérzetem van, az az, hogy többet kellett volna a labdát birtokolnunk. 
 
Varga Attila (Kazincbarcika): – Nagyon-nagyon keményen meg kellett ma küzdenünk a továbbjutásért, és kicsit küzdöttünk az erős szél ellen is. Sokat birtokoltuk a labdát, több támadást vezettünk. Sajnos, a támadójátékunk akadozott a mai napon, viszont tíz emberrel több mint 20 percet egy ilyen erős Cegléd ellen kibírtunk. Ellenfelünk erősödött, így mindenképpen büszke vagyok arra a teljesítményre, amit a kiállítás után nyújtottunk, hogy megúsztuk kapott gól nélkül. Örülünk annak, hogy a nyolc között vagyunk, köszönjük a szurkolóknak, hogy elkísértek bennünket. 
 
EMLÉKEZTETŐ:
 
Ceglédi VSE – KolorCity Kazincbarcika SC 0–1 (0–0) 
Cegléd, 300 néző. V.: Takács (Varga G., Tőkés). 
Ceglédi VSE: Mikler – Bagó, Kocsis B., Szabó R., Polyák – Markó – Annus, Kuti, Ángyán, Ficsor – Hamar. Vezetőedző: Ványi Zsolt. 
KBSC: Megyeri – Szemere, Heil, Ur, Süttő – Nagy J., Szabó B. – Székely, Ádám F., Kovács D. – Kristófi. Vezetőedző: Varga Attila. 
 
Csere: Ángyán helyett Pleszkán az 57., Kovács D. helyett Dvorschák a 72., Hamar Á. helyett Horváth B. a 78., Ádám F. helyett Keményffy a 83., Kuti helyett Kelemen a 88., Kristófi helyett Vladul a 92. percben. 
Sárga lap: Kovács D. a 7., Kristófi a 37., Süttő a 49., Markó a 83. percben. 
Gólszerző: Ádám F. – 11-esből (0–1) a 67. percben. 
Kiállítva: Süttő a 69. percben. 
Jók: Kocsis B., Szabó R., Ficsor, ill. Heil, Ur, Süttő, Nagy J., Ádám F. 
 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC