nb1.hu

Legyőzték a Lokit: sörözés és szülinapi ajándék – REAKCIÓ

Jelentős mérföldkő.

 
Az NB III Keleti csoportjában a Sényő 2-1-es győzelmet aratott a kis Loki ellen. A debreceniek már a 9. percben megszerezték a vezetést, de Schmidt Péter a 32. minutumban egyenlített. A hajrában (a 94. percben) Kapacina Valer állította be a végeredményt.
 
Schmidt pályafutása során először köszönt be a harmadosztályban. A sényőiek játékosa elmondta, volt egy kis ünneplés a lefújás után.
 
"Mi tagadás, volt egy kis ünneplés, lecsúszott néhány sör. Nagyon jól esett a lelkemnek, hogy gólt szereztem, főleg, hogy ballal lőttem, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ez korábban hányszor sikerült, de most igen. Az elmúlt héten édesapámnak születésnapja volt, pont beszéltük, hogy ajándékként csak egy gólt kér: az benne a pláne, hogy eddig bármikor ezt mondta, rendre sikerült betalálnom, egy éve ilyenkor a Nyírmeggyes elleni bajnokin is így történt. Ráadásul ez fontos gól volt, mert igyekszem maximálisan élni a játéklehetőséggel. Azt kell mondjam, nagy a különbség a megye egyhez képest, leginkább gyorsabb gondolkodásra kényszerül az NB III-ban az ember: nincs idő dajkálni, cipelgetni a labdát, erre egyszerűen nem adnak rá időt, szóval van mit tanulni…" – nyilatkozta Schmidt a szabolcsfociinfo.hu-nak.
 
A Sényő jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton.
 
Sényő-Carnifex FC-DVSC II. 2-1 (1-1)
Sényő, 250 néző, v.: Mencsik (Zahorecz, Hovanecz).
Sényő: Gazsi – Bodó, Hadházi, Fenyőfalvi (Fabu), Lakatos (Jócsák), Szokol, Boros, Farkas, Schmidt (Molnár), Páll (Kapacina K.), Kapacina V. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.
DVSC: Ecsegi – Mező, Jankelic (Sápi), Sárosi, Sármány (Talpalló), Szabó, Kenderesi, Gellén, Kozma (Juhász), Balla, Bene (Girdán). Edző: Szatmári Csaba.
Gól: Schmidt, Kapacina V., illetve Sárosi. 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC