nb1.hu

Közép csoport: visszalépett az egyik csapat – részletek

Sajnálatos döntést kellett meghozni.

Az NB III Közép csoportjában érdekelt Balassagyarmat szomorú bejelentése:
 
"A Balassagyarmati Városi Sportegyesület (BVSE) 2022. szeptember 20-tól gazdasági helyzetére tekintettel visszalép a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett 2022/23. évi NB III osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban való további részvételtől.
 
A BVSE eddigi fejlődésének alapját főként azok a gazdasági társaságok biztosították, amelyek az ismert recessziós helyzetben hozzánk hasonlóan fontos döntéseket kell meghozzanak működésük folytatásáról. Jelenlegi és korábbi támogatóinknak ezúton is köszönjük az eddigi együttműködést!
 
Köszönjük a BVSE minden, a csapat fejlődésében részt vevő támogató munkáját, és azt, hogy sok felejthetetlen pillanatot élhettünk át! A szurkolók elkötelezett, minden körülmények között kitartó, odaadó támogatása sok fontos helyzetben adott energiát csapatunknak! Bízunk abban, hogy a gazdasági helyzet normalizálódásával újra sporttörténelmet írhatunk Nógrád megye labdarúgó életében!
 
Balassagyarmat, 2022. szeptember 20.
 
A BVSE elnöksége"
 
A Balassagyarmat 8 fordulót követően a 8. helyen áll a tabellán. A gárda a hétvégén a MOL Magyar Kupában a Vasas dolgát nehezítette meg, a találkozót az angyalföldiek 2-1-re nyerték. 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC