nb1.hu

Kozármisleny: próbajátékosok és sok távozó – videó

Jelentős átalakulás várható.

Nem lehet azt mondani, hogy csendes mederben zajlana az átigazolási időszak a Kozármisleny csapatánál. Az NB III Közép csoportjában szereplő együttes a héten kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. Az már korábban eldőlt, hogy Jelena Richárd búcsút int az alakulatnak, a gólerős játékosra a Kisvárda csapott le. Jelena pótlása komoly feladatnak ígérkezik, hiszen a labdarúgó 12 gólt termelt a bajnokságban.
 
Jelena mellett több távozót is bejelentettek a kozármislenyiek. Horváth Péter, Fekete Marcell, Dienes Ádám, Győrfi Dominik, Turi Tamás, Dalipi Armend, Kónya Kornél, Havasi Dániel sem erősíti a gárdát a tavasszal. 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Távozókról beszélt az ETO igazgatója – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Dienes és Győrfi a megye I-es Bólyhoz kerül kölcsönben, Kónya befejezi a pályafutását, Turi Tamás pedig a Szekszárddal állapodott meg. Érdekes Havasi helyzete, hiszen ő a megye II-es Magyarbólyban szerepelt az ősszel, de a mislenyiek szerették volna, ha a felkészülést velük kezdi meg, de ő Magyarbólyban marad.
 
Magyar Márk klubigazgató elmondta, magyar és horvát próbajátékosok is bizonyíthatnak a Kozármisleny gárdájában. Magyar hozzátette, a felkészülés alatt 5-6 edzőmeccset hazai környezetben fognak megvívni. A Misleny először a Balatonlellével csap össze február elsején. 

20200124 hirado hr rent kozarmisleny felkeszules

Pannon Tv – Pannon Televízió Pécs Facebook: http://www.facebook.com/pannontelevizio Web: http://pannontv.eu

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC