nb1.hu

Kiütötte a DVTK az Újpestet – reakciók

Az első félidő még szoros volt.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a DVTK II 5-2-re kiütötte hazai páláyn az Újpest II-t. Az első félidőben még jól tartották magukat a lilák, 2-2-vel fordultak a csapatok, azonban a szünet után beindult a diósgyőri úthenger.
 

 
A találkozót követően így értékelt a két vezetőedző:
 
Zsivoczky Gyula (DVTK): ,,Boldog vagyok, mert rendkívül fontos győzelmet arattunk. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, mi is, és a vendégek is megerősített kerettel kezdték a találkozót. Hamar hátrányba kerültünk, ám gyorsan fordítottunk, ami a csapat erejét mutatja. A szünet előtt ismét egy védekezési hibából talált be az ellenfél, de nem estünk össze, a fordulás után is nyomás alá helyeztük az Újpestet. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, akár  nagyobb is lehetett volna a különbség, de nem vagyok telhetetlen. Minőségi játékkal, minőségi játékosokkal gyűjtöttük be a három pontot, de összességében mindenkinek gratulálok a hozzálláshoz és mutatott teljesítményhez. Sok sikert kívánok az Újpestnek a bajnokság további részére." 
 
Mundi Viktor (Újpest): ,,Az első félidőben ki-ki meccset játszottunk, mindkét oldalon voltak lehetőségek. Akkor nem volt benne a játékban a súlyos vereség esélye. A fordulás után azonban figyelmetlenségből gólt kaptunk, teljesen szétestünk, így ilyen arányban is megérdemelten nyert a Diósgyőr. Gratulálok a hazaiaknak."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC