nb1.hu

Kiütéssel győzött a Kisvárda – reakciók, videó

Hamar beindult a gólgyártás.

Kiütéses győzelmet aratott szerdán a Keleti-csoport 30. fordulójában megrendezett mérkőzésen a Kisvárda az Eger ellen. A játéknap után a várdaiak az 5. helyen állnak a tabellán, az Eger a 12. helyezett.
 
KISVÁRDA MASTER GOOD II–EGER SE 5–1 (2–0)
Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Bíró R., Perevuznik (Szirota, 59.), Sikorszki – Kirjuhin, Avetiszjan – Heles (Simon M., 68.), Nagy M. K. (Ténai, 77.), Nikolasin (Kotroczó, 77.) – Gosztonyi (Bokor M., 68.). Edző: Kocsis János
 
Eger: Fedinisinec – Debreceni D. (Vajda Á., a szünetben), Juhász G., Lencsés, Hadnagy (Nagy G., 64.), Valkay – Antal Zs. (Jancsó, 86.), Dobler, Medveczki, Tóth Á. (Farkas K., 64.) – Olasz D. (Berki P., a szünetben). Edző: Szekeres Adrián
 
Gólszerző: Nagy M. K. (1–0) a 3., Gosztonyi (11-esből, 2–0) a 27., Kirjuhin (3–0) az 58., Antal Zs. (3–1) a 66., Nagy M. K. (4–1) a 74., Kotroczó (5–1) a 81. percben
 
Kiállítva: Valkay a 25. percben.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE:
 
3. perc: Remek letámadást követően Nagy Mihály Krisztián szerzett labdát az ellenfél tizenhatosának előterében, balról befelé húzott, és a tizenhatos oldalvonalától, jobb lábbal kiváló lövést eresztett meg, amely a hosszú felső sarokban landolt. 1–0.
 
27. perc: Heles csapott le a labdára, majd vezette be a tizenhatoson belülre, Valkay azonban lerántotta, amiért az ellenfél védőjét kiállította a játékvezető, és a büntetőpontra mutatott. A jogosan megítélt 11-est Gosztonyi higgadtan a léc alá vágta. 2–0.
 
58. perc: Heles rúgott kapufát, a kipattanót Kirjuhin elé tálalta, aki 18 méterről a kapu jobb felső sarkába lőtt. 3–0.
 
66. perc: Az Eger végezhetett el szabadrúgást. Antal Zsolt a 20 méteres pontrúgást a léc alá vágta. 3–1.
 
74. perc: Az előre fejelt labdát Nikolasin szelídítette meg, majd remekül tálalt Nagy Mihály Krisztián elé, aki átcselezve magát a vendég védőkön 6 méterről a kapuba bombázott. 4–1.
 
81. perc: Simon Mátyás jobb oldali beadását követően Kotroczó érkezett a balon, majd 7 méterről a kilőtte a hosszú sarkot. 5–1.
 
 

 
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:
 
Kocsis János (KISVÁRDA): „Egy ilyen mérkőzés után nem szeretnék telhetetlen lenni, de nem mehetünk el szó nélkül olyan hibák mellett, amiket sajnos elkövettünk. Ellenfelünk más rendszerben játszott, megbeszéltük mi ennek az ellenszere, de ezt a váltást nem tudtuk megvalósítani az első félidőben. Emberelőnybe kerültünk, de rengeteg technikai hibát vétettünk, érthetetlen félelem volt játékosainknál. Természetesen jár a gratuláció a csapatnak, mert öt gólt szerezni dicséretes, külön öröm, hogy egy újabb 2005-ös születésű játékosunk mutatkozott be a felnőttek között.”
 
Szekeres Adrián (EGER): „Első körben magunkba kell nézni. A legkönnyebb lenne azt mondani, hogy Ő és Ő, meg Ő okolható a kapott gólokért és a vereségért, de én igyekszem máshogyan viszonyulni a futballhoz és az élethez is, nem bűnbakot kell keresni hanem megoldást. Edzőként az benne a jó, hogy megvan a felelősségünk és a lehetőségünk, hogy fejlesszük a játékosainkat. De ehhez Ők is kellenek, alázatosabban és felelősségteljesebben kell élni a mindennapokban, tanulni, fejlődni sosem késő.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC