nb1.hu

Két mesterhármas, 9 gól, szenzációs szabadrúgás a legvégén – reakciók

Elképesztő a sérüléshullám!

Háromgólos hátrányból fordított és  nyert 5-4-re a sérülésektől tizedelt Érdi VSE a sereghajtó TARR Andráshida SC ellen az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában. Limperger Zsolt vezetőedző dolgát azonban tovább nehezíti, hogy újabb játékosok estek ki sérülés miatt.
 
NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
Érdi VSE – TARR Andráshida SC 5-4 (0-3)
Érd, 100 néző. V.: Szilágyi S. (Kövér, Vilmányi)
Érdi VSE: Kertész F. (Bozsoki, a szünetben) – Fürjes, Gubacsi (Kertész B., 37. perc), Németh G. V., Varga T. – Révész, Pallagi, Koós – Szabó R., Jovánczai, Gera D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Andráshida SC: Czirjék – Dömötörfy, Kalamár, Fábián (Wettstein, 86. p.), Karóczkai – Pajor (Czafit, 64. p.), Vass Gy., Czene (Pataky, a szünetben), Péntek B. (Czotter, 59. p.) – Szinay (Temlén, a szünetben), Szabó M.
Vezetőedző: Dobos Sándor
Gól: Gera D. (58. perc), Szabó R. (60. p.), Koós (63., 67., 90+3. p.),  ill. Szinay (7. perc), Vass Gy. (18., 40., 81. p.)
 
Limperger Zsolt: "“Az első félidő felemásra sikerült, ahányszor a kapunk felé jött az ellenfél, mindegyik gól lett. Kertész Ferenc az utóbbi hetek legjobb játékosa volt és sérülten vállalta a játékot, miközben második számú kapusunknak térdsérülése van, szóval elképesztő, milyen balszerencsék érnek minket. A második és harmadik gól nem lett volna gól, ha Fecó is egészséges és nekünk is volt jónéhány lehetőségünk. A második félidőben egy mezőnyjátékos volt a kapus, ami elég érdekes NB III-as szinten is, de mentünk előre és azt is mondtam a szünetben, hogy lehetett volna három három is, ezért úgy menjünk ki a másodikra, hogy jobbak vagyunk, bízzunk benne, hogy meg lehet fordítani és ez sikerült is”
 
Dobos Sándor: "“Ha reálisan nézzük, az első félidő nem három null volt a mi javunkra, mert a játék kiegyenlített volt, mi berúgdostuk a helyzeteinket, sőt, még egy olyat is, ami nem volt helyzet, mert a harmadik gól egy átlövés volt, de akkor is voltak helyzetei az Érdnek. Aztán a második félidőben tíz perc alatt kaptunk négy gólt, ami nem az első eset. Ezen próbálunk dolgozni, de csak ez csak rutinnal fog jönni. Az más kérdés, hogy a második félidőben a síp csak az egyik oldalon működött, nagyon könnyen fújta a szabadrúgásokat és a tizenegyeseket. Nem sokszor mentünk el a kapuig, de ugyanolyan kontaktnál mi is kaphattunk volna büntetőt. Négy háromnál volt még erőnk újítani és kiegyenlíteni, de a háromperces hosszabbítás hosszabbításában kaptuk az utolsó gólt, amit nem lett volna szabad engedni, hogy eljussanak idáig. És ilyen a futball, letették a labdát 25 méteren és belőtték. Mindkét arcunkat megmutattuk, van erőnk és olyan játékelemeink, amivel idővel jó csapat lehetünk, de még gyerekcipőben járunk az NB III-ban”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC