nb1.hu

Kecskemét: idegenben ütötték ki az utolsót – videók, reakciók

Kapitális hibák kellettek az első négy gólhoz.

A KTE HUFBAU a bajnokság 26. fordulójában a sereghajtó Majosi SE vendége volt. A mérkőzés a papírformának megfelelően alakult, a pontok sorsa már a félidőre eldőlt.
 
NBIII. közép csoport, 26. forduló
Majosi SE – KTE HUFBAU 1-6 (0-5)
MSE: Genzler (Komáromi 46.) – Ledneczki, Kugli, Hock (Lizák 46.), Kovács G., Petrovics, Pál A. (Szeiler 62.), Nagy N., Simó (Bognár 58.), Pál M. (Vituska 46.), Nagy N.
KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Koszó, Grünvald – Károly, Nagy I. (Ludasi 69.), Szalai (Pantelisz 80.) – Constantinescu (Lukács 51.), Tóth, Jakab (Asztalos 69.).
Gól: Bognár (71.) ill. Jakab (3., 23.), Constantinescu (14.), Károly (42., 74.)
 
Tihanyvári László (Majosi SE): – A minden tekintetben jobb Kecskemét megérdemelten nyert, annak ellenére is, hogy az első négy gólunk kapitális hibákból született. A két csapat közti erőkülönbség nem kérdéses. Sok sikert a Kecskemétnek, kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot!
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): – Gratulálok a csapatnak, mert úgy álltak bele a srácok a meccsbe, ahogy azt megbeszéltük, jól alkalmazkodtak a körülményekhez is. Koncentráltak voltunk, főleg az első félidőben, úgyhogy abszolút elégedett vagyok. A második félidőben már kicsit nyugodtabbak voltunk, nem is pörögtünk már úgy, ahogy az elsőben, de amit elterveztünk, azt megvalósította a csapat, sikerünk ilyen különbséggel is megérdemelt.
 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC