nb1.hu

Kecskemét-ESMTK: hatottak az edző szavai – reakciók

Megtalálhatták a helyes utat.

A KECSKEMÉT BESZÁMOLÓJA A MÉRKŐZÉSRŐL:
 
,,Gombos Zsolt ezúttal két csatárral küldte pályára csapatát, és a bátor harcmodor rögtön kecskeméti helyzetekben volt mérhető, de a 12. percben Vágó még nem talált kaput, majd négy minutummal később Károly lövését fogta a kapus. A 22. percben már nem úszta meg az ESMTK, Károly szabadrúgása után Szalai kanalazta középre a labdát, amit aztán Tóth a kapuba vágott közelről (1-0). Újabb gólunkra csupán kilenc percet kellett várni, ekkor Tóth tekert középre jobbról, beadását Gál fejelte a rövidbe (2-0).
 
A kétgólos előny birtokában nyugodtan futballozhattunk a folytatásban, vezetésünk nem forgott veszélyben. A második félidő elején Asztalos csúsztatása ment el a kapu mellett, majd a 66. percben Puskás Gábor éles szögből leadott lökete szállt el a kapu fölött, közben a védekezésünk stabil volt, így a vendégek nem nagyon tudtak eljutni a kapunkig. A végeredmény a 79. percben alakult ki, amikor Puskás Zoltán készítette le a labdát Constantinescu, aki aztán áthámozta magát a védelmen és kilőtte a jobb felsőt (3-0). A hajrában egy ifjonc is debütált, Kotroczó Péter első meccsét játszhatta a felnőttek között.
 
Csapatunk rangadóval folytatja a bajnokságot, vasárnap 17:00-kor az FC Dabas otthonában lépünk pályára.
 
KTE HUFBAU – ESMTK 3-0 (2-0)
 
NBIII. közép csoport, 29. forduló
 
KTE: Mészáros – Koszó, Gál, Szalai – Puskás G., Vágó, Károly (Nagy 69.), Ludasi (Kotroczó 80.), Grünvald – Asztalos (Puskás Z. 61.), Tóth (Constantinescu 61.).
 
ESMTK: Papp – Nagy M., Dankó (Járvás 74.), Lipcsei, Tóbiás, Slezák, Lázár, Horváth L. (Horváth R. 4.), Kovács D., Kovács B., Kozma (Soós 61.).
 
Gól: Tóth (22.), Gál (30.), Constantinescu (79.)
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): – A legfontosabb az volt, hogy megszerezzük a három pontot. A monori vereség után rengeteget beszélgettünk ebben a két-három napban, rendet kellett tenni a fejekben. Megértették a srácok, hogy itt már minden mérkőzésnek súlya van, illetve a lehető legtöbb pontot be kell gyűjteni. Az első félidőt agresszívan, jól kezdtük, megnyertük a párharcokat, helyzeteket alakítottunk ki, az ellenfélnek nem nagyon hagytunk momentumokat. Fordulás után picit "hosszabbak" voltunk, de ezzel együtt a játékosok megoldották a feladatukat, az egész csapat teljesítménye és hozzáállása példaértékű volt. Szeretném, hogyha ezen az úton maradnánk, és hétvégén erre is rátennénk egy lapáttal.
 
Turi Zoltán (ESMTK): – Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, az összkép alapján teljesen megérdemelt a győzelmük. Az első félidőt roppantul sajnálom, mert két könnyű gólt adtunk pontrúgás szituáció után a Kecskemétnek. A második félidőben kicsit feljavult a játékunk, de ez kevésnek bizonyult."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC