nb1.hu

Kazincbarcika-Újpest: drámai végjáték – reakciók

A szerencse és a szégyen esete.

1-1-es döntetlent játszott egymással a Kazincbarcika és az Újpest II.
 
A vezetést a hazai gárda szerezte meg a találkozón, a második félidőben több lehetősége is volt a csapatnak arra, hogy növelje az előnyét. Ez azonban nem jött össze, viszont a lilák a meccs végén egyenlíteni tudtak. A vezetőedzők így értékelte a lefújást követően:
 
Varga Attila (Kazincbarcika): ,,Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, nem tudom mi történt utána. Bár nagyon meleg volt, ez nem lehet kifogás. A második félidő alapján legalább öt góllal kellett volna nyernünk. A futball megbosszulta önmagát, a 90. percben gólt kaptunk, velem az élen szégyellje magát az egész csapat."
 
Mundi Viktor (Újpest): ,,Két ellentétes félidőt láttunk. A játékszituációkat nem jól oldottuk meg, az ellenfél megérdemelten vezetett. A második félidőhöz szeretnék gratulálni Varga Attilának, jól cserélt, azokkal stabilabbak lettek. Sok ziccerük volt, amikkel kivégezhettek volna minket, de a végén egy megpattanó labdával sikerült egyenlíteni. Szerencsénk volt…"
 
KolorCity Kazincbarcika SC – Újpest FC tartalék 1–1 (1–0)
Kazincbarcika, 300 néző. V.: Takács Á.
KBSC: Fila – Szemere, Ur, Nagy J., Szabó B. (Kovács D.), Székely, Süttő, Ádám (Vladul), Laczkó (Bartos), Márton, Schildkraut (Kálmán). Vezetőedző: Varga Attila.
Újpest tartalék: Tomori – Eckl, Szabó B., Benyó, Szűcs Á. (Hajdi), Varga Gy., Kenyeres, Radosevic (Horváth B.), Nagy Zs. (Nagy R.), Lukáts, Stieber A. Vezetőedző: Mundi Viktor.
G.: Ádám, ill. Varga Gy.
 
A mérrkőzés az alábbi videókon nézhető vissza:
 

 

 

 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC