nb1.hu

III. Kerület: Juhász Roland búcsúja – reakció

A legkiemelkedőbb pillanatot is elárulta.

 
Hétfőn kiderült, hogy Juhász Roland lesz a MOL Fehérvár új sportigazgatója. Juhász az NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerülettől érkezett a Vidihez.
 
Juhász búcsújáról a következő közleményt adta ki az óbudai csapat:
 
"Ahogy arról már beszámoltunk, távozik sportigazgatónk, Juhász Roland, aki a jövőben a MOL Fehérvár FC-nél tölti majd be ugyanezt a pozíciót. Roli nehéz szívvel köszön el, hiszen bár csak három hónapot töltött el a Kerületnél, ám a Kerület-életérzés, a TVE-hangulat őt is behálózta, így még számára is igen meglepő volt, hogy a búcsú ennyire nehézre sikeredett.
 
„Nem gondoltam volna, hogy három hónap után ennyire fogok kötődni a klubhoz, és hogy ilyen fájó szívvel megyek el. Ez leginkább annak köszönhető, hogy nagyszerű a légkör itt a klubon belül, hogy nagyszerű a közösség és nem kifejezetten csak a csapatra gondolok, hanem az itt dolgozó emberekre. De ebbe beletartoznak a gyerekek is, a szülők, hiszen ez egy nagyon családias és jól működő klub.” – kezdte kicsit meghatódottan a búcsúbeszélgetést sportigazgatónk. 
 
A megkeresés, az új lehetőség hirtelen jött Roli számára, de aki a labdarúgásban járatos, az tisztában van azzal, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyekre egy játékos, vagy éppenséggel egy sportvezető egyszerűen nem mondhat nemet. Főleg akkor, ha az embert történetesen az a klub hívja, ahol klublegenda státuszban tartják számon. 
 
„A váltás előbb történt, mint gondoltam volna, de ez nyilván egy óriási megtiszteltetés, és egy óriási dolog az életemben is. Az ember az ilyen lehetőségekre vár mindig. Ehhez kellett az is természetesen, hogy legelső körben itt a Kerületnél tudjam gyakorolni ezt a pozíciót. Ugye játékosként szokták azt mondani, hogy „pályafutásom végeztével szeretnék majd visszatérni, itt ebben a helyzetben ugyanakkor nem tudom, hogy mit mondhat az ember. Azt viszont garantálhatom, hogy nagyon sokszor elő fogok itt fordulni a Kerület-pályán. Kívánok a csapatnak sok sikert, kívánom, hogy érje el azt a célt, amit kitűztünk a szezon elején. Örülök, hogy jó úton halad a csapat, hogy jó játékkal, szervezetten játszik, meccsről, meccsre jobban néz ki a társaság.” 
 
Jóllehet három hónap nem annyira hosszú idő, ám ennek ellenére annyira intenzív volt, annyi minden történt ez alatt az időszak alatt, hogy Rolinak nehezére is esett kiválasztani a számára legkiemelkedőbb momentumot. 
 
„A legkiemelkedőbb pillanat az itt töltött három hónap alatt talán a fehérvári győzelem volt, de borzasztóan nehéz csak egy ilyet kiemelni. Az a meccs sem azért volt kiemelkedően emlékezetes, mert éppen Fehérváron történt és van a fehérvári kötődésem. Azért emlékezetes, mert valahogy az a meccs nekem olyan tökéletes volt, a játék és a csapat teljesítménye miatt. De nagyon sok emlékezetes pillanat van. Szerettem, szeretek ide járni, így bármelyik pillanatot ki tudnám emelni, hiszen rengeteg nagyszerű momentum volt. Az egy irtó jó érzés, amikor jókedvűen érkezel a munkahelyedre, jókedvű emberek vesznek körül, szeretsz ott lenni, ahol a munkádat végzed. Éppen ezért biztos, hogy ha nagyon megerőltetném magam, akkor ki tudnék emelni kiemelkedő pillanatokat, de nem szeretnék. Így teljes egészében ez a három hónap volt egy kerek egész, rengeteget fejlődtem Bence mellett, megvolt a lehetőségem erre, olyan feladatokat kaptam, amelyekben kiteljesedhettem. Jó kapcsolatot ápoltam a vezetőedzőnkkel, Aczél Zoltánnal is, kialakult egy jó rendszer, szóval lehet, hogy csak három hónapról beszélünk, de egy kerek egészet alkotott ez a három hónap.”
 
Kedves Roli! Mit is mondhatnánk így a végére. Megtisztelő volt veled együtt dolgozni, látni, tapasztalni, hogy csak pusztán a jelenléteddel mit adsz egy klubnak, hogy a játékosok, főleg a fiatalok és a gyerekek hogyan tekintenek rád, amikor találkoznak veled. A III. kerületi TVE egy emberként kíván neked sok sikert új állomáshelyeden és, természetesen várunk vissza a lelátóra szurkolóként."
 
A III. Kerület jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán. 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC