nb1.hu

Honvéd: pár hónapja U16, most NB III – REAKCIÓ

Nagyon büszke az edző a gyerekekre.

 

NB III. KÖZÉP CSOPORT, A 6. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS

Budapest Honvéd II–ESMTK 3–5 (1–5)

 

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont. V: Horváth Patrik (Nagy A., Bőhm Á.)

Gólszerző: László D. (19.), Kocsics D. (63.), Eördögh (64.), ill. Slezák (9., 43.), Soós (32.), Komiszár (35.), Kovács D. (36.)

HONVÉD: Dúzs – Török K., Csörgő, Eördögh, László D., Pekár (Feledy, a szünetben), Nagy Z. (Németh B., a szünetben), Csányi (Ulbert, 80.), Kocsis D., Kovács D., Bartha. Vezetőedző: Simon Miklós

ESMTK: Menczeles – Nagy M., Lipcsei Á., Póti (Fehér I., 65.), Tóbiás, Slezák, Boda (Lázár, 59.), Komiszár (Dankó, 65.), Túri, Kovács D., Soós. Vezetőedző: Turi Zoltán

 

Mint arról beszámoltunk, az NB III szerdai játéknapjának egyik pótolt mérkőzése a Honvéd II.-ESMTK találkozó volt. Íme a kispestiek beszámolója a vendégsikerrel záruló összecsapásról:

 

"Nem kezdődött jól a Budapest Honvéd II számára az ESMTK elleni bajnoki, mivel a vendégek már a 9. percben vezetést szereztek, s bár László Dávid révén tíz perccel később egyenlítettünk, az első félóra után a riválisunk gyakorlatilag eldöntötte a találkozót a kispesti csikócsapattal szemben, amely becsülettel küzdött, és a második félidőben még két gólt is szerzett."


Simon Miklós vezetőedző: „Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, hogy zsinórban az ötödik meccsüket hozták le úgy pár hét leforgása alatt, hogy szinte egyikük se lépett pályára korábban felnőtt bajnokságban. A mai mérkőzésen megtörténtek azok a hibák, ami miatt jónak gondoljuk és jónak érezzük a felnőtt bajnokságban való szereplést, ezek az egyéni hibák eldöntötték a találkozót, de olyan tapasztalatot és fejlődési lehetőséget adtak azoknak a gyerekeinknek, akiknek pár hónapja még az U16-os bajnokságban kellett vitézkedniük, hogy számukra és a jövőre nézve ez megfizethetetlen.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC