nb1.hu

Honvéd-Fradi: legendás játékos mentett pontot – reakciók

Szerencsés döntetlen és a futball igazságtalansága.

2-2-es döntetlent játszott egymással a Fradi II. és a Honvéd II., a meccsen betalált Leandro is.
 
Hamar előnybe került a kispesti csapat, miután a hatodik percben gól szerzett, ám 10 perccel rá már válaszolt is a zöld-fehér gárda. Az első félidő végéig még esett egy gól a hazai részről, amire a hatvanadik minutumban válaszolt Leandro.
 
A vezetőedzők így értékeltek a lefújást követően:
 
Simon Miklós (Honvéd): ,,Nagyon sajnálom a srácokat. Remek mérkőzést játszottunk és jól mutatja a fejlődésünket, hogy a bajnokság egyik legjobb csapatát végig beszorítottuk, és nyomás alatt tudtuk tartani. Több meccsre elegendő helyzetet dolgoztunk, és hagytunk is ki sajnos. Nyilván a kifogások ilyenkor jönnek, de azt gondolom, aki felnőttfutballba vágyik annak meg kell tudnia ezt lépni, ennyi helyzetből nemcsak meccset, hanem meccseket kell nyerni. Ennek ellenére minden tiszteletem és gratulációm a srácoknak, mert folyamatosan letámadtak, szép akciókat kidolgozva játszottak. A sors és a futball igazságtalansága, hogy ezt az összecsapást nem mi nyertük meg, viszont mondhatjuk azt is, hogy az ellenfelünk két helyzetből két gólt rúgott, látszik, hogy ők milyen minőségben használták ki a lehetőségeiket. Jó meccs volt, mindenképpen szolgálta a srácok fejlődését és tapasztalatszerzését."
 
Máté Csaba (Ferencváros): ,,Sajnos az első félidőben nem tudtunk felnőni a rangadóhoz. Egyoldalú volt a küzdelem, sokat hibáztunk, nem találtuk a meccs ritmusát. Az ellenfél sok helyzetet kidolgozott és csak annak köszönhettük az egygólos hátrányt, hogy a Honvéd nem tudta kihasználni a helyzeteit. A második félidőben már feljavult a játékunk, többet birtokoltuk a labdát, a helyzeteink is megvoltak. Összességében azt mondhatom, hogy az idény leggyengébb játékával szerencsés pontot szereztünk."
 
NB III., KÖZÉP CSOPORT, 30. FORDULÓ
Budapest Honvéd II–Ferencvárosi TC II 2–2 (2–1)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
V: Zimmermann Márió (Ambrus D., Hovanecz M.)
Gólszerző: Eördögh (6.), Lukács D. (32.), ill. Hajdú R. (16.), Leandro (60.)
Honvéd: Berla – Erdélyi, Szabó A., Török K. – Sani (Kerezsi, 60.), Eördögh, Irimiás, Banó-Szabó (Kovács D., 60.), Benczenleitner – Kocsis D. (Németh B., 60), Lukács D.
Vezetőedző: Simon Miklós
Ferencváros: Oroszi – Orosz (Molnár T., 54.), Könczey, Arday, Vida – Leandro – Jones, Szabó R. (Mazzonetto A., 88.), Hajdú R., Mazzonetto N. (Szabó L., a szünetben) – Pócsik
Vezetőedző: Máté Csaba

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC