nb1.hu

Hódmezővásárhely: korábbi NB I-es játékos az új vezetőedző – reakciók

Hivatalos bejelentés.

 

A Hódmezővásárhelyi FC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Koncz Zsolt személyében megvan a csapat új vezetőedzője.


A HFC az előző szezonban a Közép csoport 16. helyén zárt, és úgy tűnt, búcsúzhat a harmadosztálytól, ám a 3×20 csapatra történő bővítés miatt mégis bennmaradtak. 

 

"Úgy éreztük, egy külső impulzusra, egy új szakemberre van szükségünk, akinek a megfelelő játékos-múlt mellett edzői tapasztalata is van már. Így esett a választás Koncz Zsoltra, aki egy fiatal, ambíciózus edző, illeszkedik abba az elképzelésbe, amit mi itt meg szeretnénk honosítani" – idézi a delmagyar.hu Horváth Zoltán klubelnököt. 

 

"Óriási megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. Azzal tudtam ezt kivívni, amit Szentesen az elmúlt egy évben letettünk az asztalra. Biztos, hogy az előző évek is segítettek, de ez az előző év sokat jelenthetett. Stabil középcsapattá szeretnénk formálni a csapatot, az a célunk, hogy ne kelljen félni a kieséstől a szezon végén. Ez persze legfőképpen a játékoskeret kialakításán múlik majd. Rengeteg tehetség kikerült már innen, Vásárhelyről. Bízom benne, hogy megtaláljuk azt a közös utat, ami előrelendíti a vásárhelyi labdarúgást. Szeretném, ha nem csak a felnőttcsapat, hanem a klub minden csapata szép fényben tündököljön, hiszen sokkal többre hivatott ez a klub" – mondta a 43 esztendős Koncz Zsolt, aki a Kecskemét színeiben játszott az NB I-ben, s aki még az előző szezonban is aktív futballista volt a Szentes játékos-edzőjeként.

 

 

Koncz munkáját Antal Krisztián pályaedzőként, Kovács Krisztián pedig kapusedzőként segíti. A keretet főleg vásárhelyi játékosok alkotják majd, bővebb információkat később közöl a klub. A felkészülést június 28-án kezdik meg.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC