nb1.hu

Győzelmi reményekkel utazik Jászberénybe a DVTK tartalék csapata – reakció

Elárulta várakozásait a vezetőedző.

A hétvégén véget ér az NB III-as pontvadászat is. A Keleti csoportban a 12. helyen álló Diósgyőri VTK második csapata, a 16. helyen tanyázó, már biztosan bennmaradó Jászberény otthonába látogat. A DVTK felemás szezont tudhat maga mögött, voltak jobb periódusok és negatív szériák is. Persze a klubnál komolyabb gondot okoz az a tény, hogy az első csapat biztos, hogy jövőre is az NB II-ben fog szerepelni. A vasárnapi találkozót megelőzően az együttes vezetőedző osztotta meg várakozásait a klubhonlapon. 
 
“Sokkal jobb csapatnak tartom a Jászberényt annál, mint amit a jelenlegi formája mutat. A tavaszi idényben mélyen tudásuk alatt szerepeltek, hiszen az elmúlt tizenhét  mérkőzésen csupán három pontot szereztek. Ettől függetlenül ez a mutató nem téveszt meg bennünket, győzelmi reményekkel utazunk a Jászságba. Azt kértem a csapattól, hogy tisztességesen és becsületesen zárjuk a szezont, ehhez pedig így is készültünk fel az elmúlt napokban. Ennek szellemében lépünk pályára vasárnap, ezúttal is több akadémistával a kezdő csapatunkban” – nyilatkozta Zsivocky Gyula a dvtk.eu-nak.
 
Szerencsés esetben a DVTK II., akár két helyet előre lépve a 10. helyen is végezhet, persze ehhez győznie kell Jászberényben és a riválisoknak pedig pontokat kell veszítenünk.
 
NB III., Keleti csoport, 38. forduló
2022. május 29., vasárnap
17.00:Jászberényi FC – DVTK tartalék 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC