nb1.hu

Gyirmót-Kelen: drámai végjáték – reakciók

A háromgólos előny sem volt elég.

 
A Gyirmót bepótolta a Kelen elleni mérkőzését az NB III Nyugati csoportjában. Sokáig úgy festett, hogy a gyirmótiak simán nyernek, Mayer Ádám góljával már 3-0-ra vezettek a 79. percben. Aztán a hajrában óriási feltámadást produkált a Kelen, ezzel 3-3-as végeredménnyel zárult a találkozó.
 
A Gyirmót honlapja így számolt be erről az őrült meccsről:
 
"A vendégek veszélyeztettek először Oláh László révén szabadrúgásból, majd válaszként Nagy Kristóf közeli lövéssel, de a léc mindkét esetben a csapatok segítségére volt. Fél órai játék elteltével Mayer Ádám harcolt ki, majd értékesített egy büntetőt, amivel előnyhöz juttatta csapatát. Szünet után is a hazaiak irányították a játékot, több helyzetet is kidolgoztak, amelynek egyikéből Ominger Bence átlövése révén növelni tudták vezetésüket. Egy óra elteltével felzárkózhatott volna a vendég Kelen, de az adódó büntetővel nem tudtak élni. A találkozó záró szakaszában Mayer Ádám szépségdíjas egyéni alakítása után talált a kapuba. Ezt követően azonban a vendégek percei következtek, akik nyolc perc alatt ledolgozták a hátrányukat, így a kék-sárgák egy már megnyert meccset engedtek ki a kezükből."
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte a látottakat:
 
Ördög József: "Nyolcvan percig tökéletesen és eredményesen futballoztunk, utána azonban teljesen összeomlott a játékunk. Ez a döntetlen egy vereséggel felérő eredmény számunkra."
 
Bordán Csaba: "Minden dicséret megilleti csapatunkat, hiszen három gólos hátrányból felállva egyenlítettünk, amivel ismét értékes pontot szereztünk."
 
NB III. Nyugati csoport 11.forduló
Gyirmót FC Győr II – Kelen SC 3-3 (1-0) 
Gyirmót FC Győr II: Ivancsics – Major (Görcs sz.), Lányi B., Csörgő (Wágenhoffer sz.), Bababyigit – Lázár – Erdei (Domján 81′), Nagy K (Tarsoly 70′), Bagó, Ominger (Rátonyi 58′) – Mayer. vezetőedző: Ördög József
Kelen SC : Köcse – Babinszky (Wild 69′), Szalai, Kertai, Rétyi, Kádár (Rónaszéki sz.) – Angyal-Tóth (Juhász 77′), Pintér (Simon 69′), Kulánda (Németh sz.)- Oláh., Borbély. vezetőedző: Bordán Csaba
Gólszerző: Mayer Ádám (29′ 79′), Ominger Bence (51′) illetve, Borbély Bence (85′), Kertai Dániel (93′)
 
Tabella a linkre kattintva érhető el. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC