nb1.hu

Gratuláltak Aczél Zoltánéknak a bajnoki címhez – reakciók

Megállíthatatlan a mislenyi gólgyáros.

A hétvégén 2-0-ás győzelmet aratott Makón a listavezető Kozármisleny, a Közép csoport 29. fordulójában.
 
A mislenyieknek így már 13 pont az előnye a második Dunaújvárossal szemben, míg a Makó az ötödik helyet birtokolja.
 
A vezetőedzők így értékeltek a találkozó után:
 
Siha Zsolt (Makó): ,,A fordulópontokból rosszul jöttünk ki, egyébként egy nálunk előrébb tartó csapattól szenvedtünk vereséget. Dominánsabb játékra készültünk, de tudjuk, hogy mindenki úgy játszik, ahogy hagyják. Gratulálok a Kozármisleny bajnoki címéhez, mi pedig dolgozunk tovább a céljaink elérése érdekében."
 
Aczél Zoltán (Kozármisleny): ,,Rangadóra érkeztünk, ennek megfelelően készültünk, de látszott, hogy a Makó is felkészült belőlünk. A látottak alapján is egy jó színvonalú és iramú NB III-as mérkőzést játszottunk. Az első 10 percet nem kezdtük jól, keresgéltük a helyeket, nem értünk oda, ezt egy utazásra még rá is lehet fogni. Nem nézett ki jól a csapat, de nem volt gond azért. Csináltunk egy buta 11-est a mérkőzés elején, Somogyi Máté már második alkalommal hárított fontos szituációban. Ez egy fordulópontja lehetett volna a mérkőzésnek, tudom, hogy nem játszik a HA a labdarúgásban, de ha ez bemegy, azzal a Makó lépéselőnybe kerülhetett volna. Aztán átvettük a játék irányítását, volt 2-3 komolyabb lehetőségünk, akkor már a Makó nem nagyon tudott kibontakozni, nem nagyon volt lehetősége. Jókor rúgta a gólt Hampuk Ádám, az egy kicsit meg is törte a Makót, voltak utána további lehetőségeink. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy egy eladott labdából lekontráztak minket, Babolek 100%-es helyzetben a kapufát találta el. Ez volt a második fordulópont, 1-1 helyett 1 gólos előnnyel fordultunk. A 2. félidő az én olvasatomban már nagyon tiszta volt. 5-10 percet leszámítva uraltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda, megrúgtuk a 2. gólt Hampuk Ádám révén. Ezen kívül is voltak lehetőségeink, pontrúgásaink, ekkor már nem volt kérdéses. Én úgy éreztem ebben a periódusban, hogy nem volt benne a Makóban, hogy egyenlítsen. Levittük a földre a játékot, kezdtük a labdabirtoklást abba az irányba vinni, amit mi szeretünk. Ez a meccs hajazott azért egy döntetlen szagú mérkőzésre, a sok fordulópont ellenére az a konklúzió, hogy amit mi hibáztunk, azt ők nem tudták befejezni, amikor ők hibáztak akkor mi kihasználtuk. Nekünk van egy Hampuk Ádámunk aki könyörtelenül kihasználja a lehetőségeit, nem véletlenül vezeti a góllövőlistát 19 góljával. Nem érdemtelen a győzelmünk, de egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, gratulálok a csapatomnak és a szakmai stábnak a jó heti munkáért és gratulálok a Makónak is, hiszen a jó hírüket igazolták."
 
Makó FC – HR-Rent Kozármisleny 0-2 (0-1)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
Makó, 350 néző
Vezette: Kovács I. (Flinta Z., László I. S.)
Makó FC: Bordás – Tamaskó (Hiedrich 88.), Belanka, Seres, Pócs – Dóra – Nikic (Majos 68.), Rózsahegyi (Varga 59.) – Széll, Juhász, Babolek (Magyar 68.)
Vezetőedző: Siha Zsolt
HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Gajág, Füredi, Berdó – Kónya, Kozics (Tóth P. 86.), Horváth D., Kirchner (Vajda 68.), Turi – Tóth Z. (Szabó D. 81.), Hampuk (Horvát 86.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerzők: Hampuk 39. és Hampuk az 56. percben.
Sárga lap: Tóth Z. 44., Füredi 55., Berdó 60., Szabó D. 88. percben.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC