nb1.hu

FTC: Leandro mindenhol segít – videó

A pályán is vezéregyéniség.

„Tehetséges ifi-játékosaink vannak, akiknek van jövőjük a klubnál, az NB III-ban szereplő csapat kiváló lehetőség lesz a számukra, hogy a megfelelő ütemben haladjon a fejlődésük. Nagyszerű kezekben lesznek, hiszen Máté Csaba, valamint Leandro is segíti őket, és természetesen én is figyelemmel követem majd, kik azok, akik odakerülhetnek az első csapathoz."
 
A fenti nyilatkozatot Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője tette még június legvégén, amikor a Ferencváros bejelentette, hogy újra lesz NB III-as csapata. Orosz Pál vezérigazgató arról beszélt akkor a szükségesség elvének mentén, mivel Magyarországon nincsen U21-es bajnokság, ezért nem szeretnék, hogy azok, akik még nem érettek meg arra, hogy az első csapatban folytassák, máshová igazoljanak.
 
Leandro azonban nemcsak a pálya mellől és az edzések megtartásában, levezénylésében segíti azt a Máté Csabát, aki az első keretnél kiemelten fontos segítője Rebrovnak, hanem a mérkőzéseken is, és erre a HLSZ statisztikája is bizonyíték.
 
 

(null)

(null)

 
Leandro egyébként eléggé pazar gólt is szerzett a Majos SE megalázásakor. A 67. percben állt be csereként, a 80. és a 82. percben szerezte a góljait.
 
„Arra mindenképpen számítottunk, hogy a második félidőre elfáradnak majd az ellenfél játékosai, hiszen az első játékrészben komoly energiákat mozgósítottak, sokat is kellett védekezniük. A mi játékosaink fizikai állapota ebben az osztályban jónak mondható, tehát várható volt, hogy kijön majd a különbség. Örömteli, hogy a fölényünk helyzetekben és gólokban is megmutatkozott, számomra külön öröm, hogy látványos gólokat szereztünk. Egy ilyen meccset le lehet játszani úgy is, hogy egy-egy játékos egyéni villanása dönt, de ehhez a sikerhez mindenki hozzátette a magáét. A védők is intenzíven próbáltak játszani, a támadók is részt vettek a védekezésben, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén.”
 
A Fradi 46 szerzett ponttal a harmadik jelenleg, az FC Dabas 4 egységgel előzi meg, az éllovas, lila-fehér Kecskemét meg 6-tal.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC