nb1.hu

Fradi-Honvéd: keményen kritizált a kispesti edző – reakciók

Az FTC trénere sem kertelt.

Tegnap már jeleztük, hogy nem bírt egymással a Fradi és a Honvéd az NB III Közép csoportjában. A mérkőzés 0-0-s döntetlennel végződött, bár a kispestiek a meccs végén tizenegyeshez jutottak, de a lehetőséget nem tudta gólra váltani Traoré Boubacar.
 

A találkozó után Borbély Balázs őszintén bevallotta, hogy a Ferencvárosnak szerencséje volt ezen a találkozón.
 
"Néhány kisebb helyzet volt mindkét oldalon, komolyabb gólhelyzetből pedig talán csak egyet-egyet tudtak kialakítani a csapatok. A végén még szerencsénk volt, mert befújtak ellenünk egy érdekes tizenegyest, végül azonban azt nem tudta értékesíteni az ellenfél. Összességében úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született " – nyilatkozta Borbély a fradi.hu-nak.
 
A Honvéd részéről Simon Miklós beismerte, hogy nagyon alacsony színvonalú mérkőzést játszottak. Emellett a játékvezetők is "megkapták a magukét". 
 
"Nagyon alacsony színvonalú mérkőzést játszottunk, amiben jobbak voltunk ellenfelünknél, rúgtunk egy gólt és kiharcoltunk egy tizenegyest, ami sajnos kimaradt a végén. Több nagy helyzetet is kidolgoztunk, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Szeretném elmesélni, miért lett nulla nulla az eredmény, annak ellenére, hogy szereztünk egy gólt. A találatunk után a játékvezető és a kettes számú asszisztens az egyezményes jeleket használva gólt jelzett, a csapatok felálltak a középkezdéshez, majd egyszer csak a kettes számú asszisztensnek eszébe jutott valami… Elkezdtem keresni a VAR-kocsit, de mivel nem találtam, értetlenül állok az eset előtt. A fura jelenet ellenére, ha berúgjuk a büntetőt vagy gólra váltjuk az egyik helyzetünket, megnyerjük a mérkőzést" – idézi Simont a Honvéd hivatalos weboldala.
 
NB III, KÖZÉP CSOPORT, 11. FORDULÓ
Ferencváros II–Budapest Honvéd FC II 0–0
Népliget. V: Maml Z. (Szabó D., Bizderi N.)
Ferencváros II: Kovács M. – Juhász B., Könczey, Leandro, Arday – Szánthó (Mazzonetto N., a szünetben), Pintér D. (Cubra, 87.), Mazzonetto A., Varga S., Lisztes (Vida, 87.) – Burzi (Gera, 55.). Vezetőedző: Borbély Balázs
Honvéd II: Tujvel – Sani, Szabó T. (Nagy S., a szünetben), Kamber, Bardea, Feledy – Irimiás (Nyitrai, a szünetben), Keresztes – Gale, Szűcs T. (Rácz B., 68.) – Németh B. (Traoré, 78.). Vezetőedző: Simon Miklós
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC