nb1.hu

Felkészülés: nem bírt a Balassagyarmat a Kelennel – reakciók

Értékeltek a szakvezetők.

 
Az NB III-as Balassagyarmat együttese felkészülési találkozón fogadta a szintén harmadosztályú Kelen csapatát. A hazaiak hivatalos oldalukon számoltak be a találkozóról.
 
ÍME, A BALASSAGYARMATIAK BESZÁMOLÓJA:
 
"Szerdán ismét pályán volt csapatunk. Negyedik nyári gyakorló meccsünkön az ugyancsak harmadosztályú, a Nyugati-csoportban szereplő Kelent fogadtuk. Az első félidő a miénk volt. Érezhető volt a fáradtság, de jól járattuk a labdát. A játékrész derekán meg is lett a vezetés. Mertse használta ki ziccerét. A szünetig már nem rezdültek meg a hálók, inkább nekünk voltak lehetőségeink, de újabb gól nem esett a szünetig. A második felvonásban is akadtak helyzeteink, bár már jóval aktívabbnak bizonyultak a szinte szó szerint sort cserélő budapestiek, mi pedig szemmel láthatóan visszaestünk. A hajrában jártunk, amikor Babinszky egy szépségdíjas szólót követően egalizált, kialakítva az 1-1-es végeredményt."
 
Felkészülési mérkőzés:
Balassagyarmati VSE-Kelen SC 1-1 (1-0)
Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 100 néző. Vezette: Kovács M. (Csillik B. L., Varga F.)
Balassagyarmati VSE: Farkas – Majzik (Tóth O., 46.)(Majzik, 86.), Lami, Gazdag, Király Á. (Király O., 46.) – Bartos, Ferkel, Márton A., Nagy X. (Gyetvai, 28.)(Mátyás T., 60.) – Mertse (Lizák, 46.), Erdélyi (Balogh B., 60.). Vezetőedző: Nagy Tibor.
Kelen SC: 1. félidő: Köcse – Rétyi, Wild, Kertai, Szalai, Angyal-Tóth – Pintér, Trombola, Tímári – Borbély, Oláh L. 2. félidő: Besze – Simon K., Egyed, Módly – Kádár, Rónaszéki, Balogh T., Lovas, Babinszky – Németh, Oláh L. (Tímári, 75.). Vezetőedző: Bordán Csaba.
Gól: Mertse (20.), ill. Babinszky (78.)
 
Nagy Tibor: – Lehetett látni, hogy fáradtak vagyunk. Ennek ellenére azt mondom, az első félidő rendben volt. A második félidő számomra értékelhetetlen! Nulla! Katasztrófa! Jönnek a cserék befelé, aztán, nemhogy hoznának egy ugyanolyan szintet vagy jobbat, ehelyett sokkal gyengébbet hoznak, mint akit levettem. Van még azonban időnk, visszatérnek a többiek a sérülésből és akkor majd kiegyenesedünk. 
 
Bordán Csaba: – Mi a második edzőmérkőzésünket játszottuk. Azt gondolom, hogy a felkészülésnek ebben a szakaszában nagyon hasznos volt a meccs. Egy jó ellenféllel találkoztunk. Bár hallottam Nagy Tibortól, hogy azért náluk is volt változás, nyilván mindkét csapaton meglátszódott, hogy még a kísérletezés szakaszában vannak. Ennek ellenére azt mondom, hogy egy dinamikus, jó mérkőzést tudtunk játszani, ami nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Sok sikert kívánok a BSE-nek!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC