nb1.hu

Érd: a 7 gól története – videó

Reakció a kiütésről

Nagyon nagy veréssel küldte haza az újonc Hévíz csapatát az Érd, 7-szer juttaták a labdát a vendégek kapujába, míg a sajátjuk végig érintetlen maradt.
 
Az első félidőben ,,csupán" két gólt szereztek, ám a második félidőben már nem fukarkodtak ennyire, 5 találattal kedveskedtek a vendégeknek.
 
A Hévíz hiába szerzett rengeteg gólt az előző idényben, úgy látszik, hogy még nincsnek teljesen felkészülve a magasabb osztályra.
 
Így értékeltek a mesterek a játék lefújása után:
 
Limperger Zsolt:
,,Nagyon pozitív visszajelzések voltak a felkészülés meccseken, úgyhogy bizakodó voltam meccs előtt is és most is az vagyok, mert bízom benne, hogy ott leszünk a bajnokság elején. A Hévíz több mint száznegyven gólt lőtt a megye I-ben, nagy önbizalommal jött, vesztenivalója nem volt, de a második gól megfogta őket és a második félidőben szétestek."
 
Damina László:
,,20,4-es az átlagéletkorunk, gyakorlatilag egy kisfelnőtt csapatról beszélünk. Viccet félretéve, a négyhetes felkészülésből szerettünk volna valamit viszontlátni, de ez nem sikerült. Csapatomnak meg kell tanulnia a felnőtt labdarúgást, hiszen a játékosok nagy része ifjúsági bajnokságban játszott eddig, kevés felnőtt játékossal találkoztak. Az ellenfél pedig könyörtelenül kihasználta azokat a hibáinkat, amelyeket egy ilyen mérkőzésen még a magyar harmadik ligában sem követhetünk el! Ezekből tanulni fogunk!"
 
A gólok és az értékelések itt tekinthetőek meg:
 

 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC