nb1.hu

DVTK- és Honvéd-nevelés a Tiszaújvárosnál, visszatérő Kozármislenyben – esti híradó

Formálódik a sényői keret, megvan az év legjobbja Bicskén.

 

BICSKE

 

"A bajnok III. ker. TVE elleni idényzáró mérkőzés (1-5) után rögvest megtartotta évadzáró vacsoráját a Bicskei TC NB III-as labdarúgó csapata. Fárasztó szezonon van túl a csapat, 37 bajnoki, 2 Magyar Kupa és 14 edzőmérkőzéssel a háta mögött. A magabiztos, 12. helyen történt bennmaradás jó alapot adhat a 2021-2022-es idényre, amelyhez némi változtatást szeretne a klubvezetés. Jelenleg a keret pihenőjét tölti, de szeretnénk a sajtóosztályzatok alapján kialakult sorrendet közölni.

A legjobb teljesítményt az egész idényt értékelve Szűcs Lajos nyújtotta, a második helyen Sötét Dávid, a harmadik helyen pedig Dencinger Norbert végzett. Mindhármójukat 1-1 üveg pezsgővel köszöntötte a csapattal kapcsolatos médiaanyagokat készítő www.bicskeitc.com és 2060.blog.hu internetes oldalak, valamint a Bicskei TV munkatársa. A rangsorban azok a játékosok kerültek értékelésre, akik a 39 tétmérkőzésnek legalább egyharmadán kaptak osztályzatot. Lajos teljesítményének értékét növeli, hogy 5 alkalommal is sikerült tizenegyest hárítania, ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy "váltótársa", Kertész Dániel jóval kevesebb bajnokin szintén kiemelkedően teljesített."

 

TISZAÚJVÁROS


"Mahalek Marcell személyében egy újabb Diósgyőr/Honvéd nevelés csatlakozik a kerethez.

Marcell NB I-es karrierje 2017-ben egy sajnálatos sérülés miatt tört meg, viszont azóta már teljesen egészséges és az elmúlt három évet a csoporttárs Putnok csapatánál töltötte.

Jól helyezkedik, irányítja a védelmet, olvassa a játékot, de a támadások építésében is jeleskedik. NB III-as szinten jelentős erősítést jelent – s remélhetően hosszú éveken át fog majd kék/sárgában szerepelni.

Köszöntjük Marcellt és jó egészséget és sok sportsikert kívánunk!

Hajrá Újváros!"

 

KOZÁRMISLENY
 

"NB II-t megjárt, 27 éves, rutinosnak számító labdarúgóként tér vissza a HR-Rent Kozármisleny együttesébe a következő szezonra Gajág Gergő!

Gergő a 2014/2015-ös évben az NB III-ban ezüstérmes csapatunkban alapembernek számított, 27 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ahol 2 gólt szerzett.

A következő évben a SZEOL NB III-as csapatában szerepelt, csapata meghatározó játékosa volt, és jutott fel az NB II-be.

A következő évben a HR-Rent Kozármisleny csapatához hasonlóan ő is a másodosztály résztvevője volt, majd 2018. tavaszán jött a PMFC-be!

Ezt követően még egyszer visszatért Szegedre, ahonnan 2019. nyarán igazolt ismételten Pécsre, tagja volt a csonka szezonban NB II-be feljutó piros-fekete együttesnek.

A tavalyi évben az NB II-ben szerepelt a PMFC-vel, de a több játéklehetőség miatt július 1-től a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogja erősíteni!

Gergőt a visszatéréssel kapcsolatos érzéseiről, céljairól kérdeztük: – Nagyon jó érzés újra kék-fehérben lenni! A Kozármisleny egy nagyon jó csapat, ezt már bebizonyította rengetegszer az elmúlt években. Bíznak bennem, ez nekem most a legfontosabb. Nagy ambícióval érkezem, és alig várom a közös munkát. Szerintem egy ígéretes szezon előtt állunk! Hajrá, Kozármisleny!

Kívánjuk Gergőnek, hogy részese lehessen egy újabb szép sikernek!

Hajrá, Kozármisleny!"

 

SÉNYŐ
 

,,Felgyorsultak az események a Sényő-Carnifex FC háza táján: az NB III-as klub újabb távozók és friss szerzemények érkezését jelentette be.

A hét elején már jeleztük, hogy Lakatos László, Vámos Márk és Toldi András mellett visszatér – kölcsönben – Páll Zsombor, ezúttal a huszonhárom éves, korábban a Nyírbátort erősítő Tóth Márk (Tiszaújváros), illetve a huszonegy esztendős, nyíregyházi nevelésű kapus, Nagy Máté (Tállya) csatlakozásáról adott hírt a Sényő. Ugyanakkor a vezetőség megállapodott két az utánpótlásból kiöregedett játékossal, Jócsák Dáviddal és Barta Gáborral, így a szintén fiatal Páll Zsomborral együtt már három főre nőtt a saját bázisról a „nagyokhoz” felkerült futballisták száma. A tervek szerint még egy labdarúgó igazolása készítik elő, akinek sorsa a jövő héten dől el.

Mindeközben elköszön Barcsay Márk, Gagyi Sándor és Molnár Máté: a távozó játékosoknak köszönik az eddigi munkájukat, további sok sikert kívánnak nekik a magánéletben valamint az új együttesükben.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB FC III-as csapatának nyári változásai:

Távozott: Magyar Gábor (Nyíregyháza Spartacushoz), Hadházi Dávid (munkahelyi elfoglaltság miatt), Boros Dávid (külföldi munkavállalás miatt), Barcsay Márk (?), Gagyi Sándor (?), Molnár Máté (Tiszaújváros)

Érkezett: Lakatos László (Tiszaújváros), Vámos Márk csatár (Tiszaújváros), Tóth Márk (Tiszaújváros), Nagy Máté (Tállya), Páll Zsombor (kölcsönben, III. Kerület), Toldi András (Mándok) ”

(szabolcsfociinfo.hu)"

 

GYIRMÓT

 

Gyirmót: nagy bejelentés – NB1.hu

Forrás: gyirmotfc.hu A GYIRMÓT KÖZLEMÉNYE: "Gyirmóton immár 6. éve üzemeltetünk tartalék csapatot. 2016-tól két évig az NB III-ban is szerepeltünk már, de a kiesést követően a megyei bajnokságban játszott a csapat. Az utóbbi időben az MLSZ minden NB I-es csapatnak lehetőséget biztosított arra, hogy amennyiben szükségesnek tartja, tartalék csapatát az NB III-ban indíthatja.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC