nb1.hu

Dicshimnuszt zengett a kispesti edző – reakció

A szerencse szerepét is kiemelte.

A Honvéd második csapata vasárnap a Makó otthonában nyert. A meccs egyetlen gólját Bardea szerezte a negyedik percben.
 
Íme a kispestiek beszámolója az NB III-as bajnokiról:
 
"Nem várt könnyű ellenfél Simon Miklós együttesére az NB III Közép csoportjának 15. fordulójában, a harmadik helyezett Makó otthonában kellett pályára lépniük a kispestieknek. Második csapatunk remek idegenbeli teljesítményében bízhatott, ugyanis még egyszer sem kapott ki vendégként a szezon során.
 
Jól kezdte a mérkőzést a Honvéd II, már a 4. percben Nir Bardea góljával megszerezte a vezetést. A következő percekben több lövés is zúdult a hazaiak kapujára, azonban újabb találat nem született. A második játékrészben a Makó volt fölényben és sorra dolgozta ki a lehetőségeket, viszont egyik próbálkozás sem volt eredményes, így a maradt az 1–0-s eredmény, ezzel újabb, az idényben a nyolcadik győzelmüket könyvelhették el Simon Miklós tanítványai."
 
Simon Miklós a lefújás után komoly dicséreteket fogalmazott meg:
 
"Egy olyan héten vagyunk túl, amilyet nagyon ritkán tapasztaltam a srácoktól, akár edzésmunkában, akár koncentrációban. Örülök, mert eljutottunk odáig a bajnokság közepe felé, hogy megértették, hogyan kell edzeni és mérkőzést játszani. Büszke vagyok rájuk, nagyon keményen dolgoztak, ez a meccsen végre ki is jött, igazi csapatként működtek. A második félidőben, amikor a Makó már mindent egy lapra feltéve rohamozott, szükségünk volt a szerencsére is, ami most mellénk állt, de hozzá kell tennem, hogy az első 6-7 percben, ha  3–0-ra vezetünk, senki nem szólhat egy szót sem. Boldog vagyok a győzelem miatt, mert nagyon sokat tettek érte a srácok" – fogalmazott a kispestiek trénere.
 
Makó FC–Budapest Honvéd FC II 0–1 (0–1)
Makó Város Sportcentrum V: Horváth M. (Vrbovszki P., Varga L.)
G: Bardea (4.)
Makó: Bordás – Juhász J. (Popgeorgiev, a szünetben), Dóra, Seres, Babolek (Horváth E., 70.), Varga R. (Tamaskó, 70.), Zámbori (Major, 70.), Sirokmán (Magyar, 83.), Széll, Pócs, Nikitscher. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Honvéd II: Berla – Bardea, Nyitrai, Nagy S. (Rácz B., a szünetben), Németh B. (Krajcsovics, 90.), Kerezsi (Szabó T., 84.), Feledy, Benczenleitner, Sani, Keresztes (Szűcs T., 78.), Kamber. Vezetőedző: Simon Miklós.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC