nb1.hu

Dicséret Sigér Dávidnak is – reakciók

A szünetben váltott szerkezetet az ellenfél.

Az NB III Közép-csoportjának a 29. fordulójában az FTC második csapata az FC Dabast verte meg 2-0-ra. Az FTC jelenleg a 10. a bajnokságban, míg a Dabas a 12. helyezett.
 
A zöld-fehéreknél ismét a kezdőcsapatban kapott helyet a sérüléséből visszatért Sigér Dávid, aki ezúttal már 82 percig a pályán lehetett. Rajta kívül az első csapat keretéből Roko Baturina és Pászka Lóránd is pályára lépett, előbbit a 90. percben cserélték le, utóbbi végig a pályán volt.
 
Borbély Balázs, az FTC vezetőedzője így értékelt a lefújás után a FradiMédiának:
 
„ Az első félidőben azt kaptuk a vendégektől, amire előzetesen is számítottunk: mélyen, ötvédős rendszerben védekeztek, amit nem volt egyszerű feltörni. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, és ha az utolsó passzoknál kicsit pontosabbak vagyunk és jobban koncentrálunk, akkor több gólt is szerezhettünk volna. Sigér és Pászka jelenléte sokat segít a fiataloknak, hiszen mindketten olyan tapasztalatot, olyan mentalitást képviselnek, ami jót tesz a srácoknak, ráadásul sokkal szervezettebbek vagyunk velük.”
 
Fehér Ádám, a dabasiak mestere a következőket nyilatkozta:
 
„Az első félidőben a Ferencváros csapata ránk erőltette az akaratát, amelynek hatására a 40. percben megszerezték a vezetést. A félidőben szerkezetet váltottunk. Ez jól sikerült, ugyanis a második játékrészben már feljavult a játékunk, valamint helyzeteket is sikerült kialakítanunk.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC