nb1.hu

DEAC: 2 meccs, 10 gól, majd jöttek a fizikai tulajdonságok – reakció

Nem kedvezett a pálya talaja.

A DEAC futballistái önbizalomtól duzzadva utazhattak a Füzesgyarmat otthonába, hiszen az előző két meccsüket 10-0-s gólkülönbséggel nyerték meg. Persze a hazaiakat sem lehetett leírni, hiszen november vége óta nem kaptak ki az NB III Keleti csoportjában – jelentette a DEAC.
 
"Csapatunkban kezdett Bereczki Dániel, aki a múlt héten nem lépett pályára Jászberényben, mivel akkor született meg a kisfia. Rosszul indult a találkozó, hiszen egy pontrúgás után Raducu szerzett gólt. Ezt követően próbáltuk eltüntetni a hátrányunkat, de a helyzeteinkkel nem tudtunk élni. A szünet előtt emberhátrányba került ellenfelünk, mivel Oltean megkapta a második sárgáját.
 
A térfélcsere után még nehezebbé vált a helyzetünk, ugyanis Hussein Shadi is túljárt Tóth Dániel eszén. A 78. minutumban dőlt el végleg a meccs, ekkor Popescu köszönt be. A végéig a szépítés összejött, Székely Dávid egy lekészítés után kb. öt méterről lőtt a hosszú sarokba.
 
Harmadik helyen álló együttesünk október 20-a után maradt pont nélkül.
 
– A pálya rossz minősége nem igazán kedvezett a játékunknak. A Füzesgyarmat kihasználta a fizikai fölényét, pedig készültünk erre. Ugyan akadtak lehetőségeink, de az ellenfél kapuja előtt hiányzott a határozottság. A kiállítást követően módosítottunk a felállásunkon, a széleken próbáltuk megbontani a hazaiak védelmét. Sajnos hátul nem voltunk eléggé agresszívak, ezért kaptuk a gólokat – összegzett Sándor Tamás vezetőedző.
 
Székelyék a következő játéknapon a BKV Előre elleni rangadón javíthatnak."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC