nb1.hu

Bizonytalanság Egerben, bosszantó hibák a Salgótarjánnál – reakciók

Edzőmeccset játszott egymással a két csapat.

Szerdán az Eger a Salgótarjánnal játszott felkészülési mérkőzést. Az NB III Keleti csoportjában szereplő együttesek ütközetét az egriek nyerték meg 2-1-re. A gólok története:
 
32. perc: Balról érkezett be a szöglet, a labdát Olasz Dénes bólintott a hálóba 5 méterről. 1-0.
 
44. perc: Egy beadás után az egyik hazai védő kifejelte a labdát, de ez Bakoshoz jutott, aki 15 méterről kapásból lőtt a bal alsóba. 1-1.
 
56. perc: Szépen felépített akció végén Vajda Ákos az ötös sarkáról lőtt a hálóba. 2-1.
 
A lefújás után Sütő Szilárd elmondta, hogy az egriek sok olyan elemet meg tudtak valósítani, amiket az edzéseken gyakorolnak. Hozzátette, csak távozóik vannak eddig, új játékosok nem érkeztek. A bizonytalan helyzet szerinte nem látszódik a játékosokon.
 
Lakatos Béla úgy vélte, egy jó csapattal találkoztak. Elmondta, a salgótarjáni futballisták olykor buta hibákat követtek el, ezekből okolniuk kell. Azt is kiemelte, hogy akadtak kidolgozott lehetőségeik, amikből több gólt is szerezhettek volna. 
 
Eger SE – SBTC 2-1 (1-1)
Eger SE: Nacsa P. – Nemes M., Debreczeni D., Katona A., Valkay R., Hegedűs D. (Esztergomi, 78.), Kis G., Géringer L., Olasz D. (Csifó, 67.), Vajda Á., Farkas K. (Hadnagy, 72.). Vezetőedző: Sütő Szilárd.
SBTC: Puporka D. (Végh, 46.) – Bakos B. (Simó, 70.), Nemes Á. (Juhász, 78.), Stefán D., Szeles P. (Simó, 78.), Boros A., Hegedűs M., Sárközi T. (Fülöp, 70.), Gazdag B., Köböl M. (Csáki, 78.), Tarlósi M. (Horváth, 70.) Vezetőedző: Lakatos Béla.
Gól: Olasz D., Vajda Á. ill. Bakos B.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC