nb1.hu

Bajnok a Barcika: az akarat és alázat diadala – reakciók, videó

Értékeltek a mesterek.

A hétvégén a 33. fodulóban a Kazincbarcika a Kisvárda ellen aratott hazai győzelmével megnyerte a Keleti csoportot, így jövőre már az NB II-ben folgytathatja a küzdelmeket, míg a Kisvárda továbbra is a hetedik.
 
A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Varga Attila (Kazincbarcika): ,,Tudtuk hogy közel vagyunk a bajnokság megnyeréséhez büszke vagyok a játékosokra az egész évünkre! A lényegi kérdések eldőltek de a hátralévő meccseken is szeretnénk begyűjteni a megszerezhető pontokat! Senki nem gondolta a szezon elején hogy a bajnokság ezen szakaszában ennyire magabiztosan fogjuk nyerni a ligát de a csapat nagyszerű munkát végzett egész évben ! Nagyszerű csapat vagyunk! Szerencsés vagyok hogy ilyen körülmények között dolgozhatok és napi szinten edzhetem ezeket a játékosokat! Köszönöm a vezetők, a stáb, a technikai és háttér személyzet munkáját! Bizonyítottuk hogy kitartással komoly munkával, akarattal és megfelelő alázattal nagyon messzire el lehet jutni! Együtt nyitottunk új lapot a klub történetében! Büszke vagyok!"
 
Kocsis János (Kisvárda): ,,Először is gratulálok a hazai csapatnak a bajnoki címhez, azt gondolom, hogy az egész éves teljesítményt nézve magabiztosan és megérdemelten nyerték meg. A mai mérkőzésen nagyon sok mindent megvalósítottunk abból, amit szerettünk volna, sajnálom a hibát amivel a tizenegyest összehoztuk. Picit későn hittük el, hogy van itt keresnivalónk. A második félidőben mondhatom azt, hogy sikerült a hazaiakra ráerőltetni az akaratunkat, meg volt a lehetőség, hogy egyenlítsünk de sajnos nem sikerült, úgyhogy a hazaiak a bajnoki címet megérdemelten, ezt a mérkőzést pedig talán kicsit szerencsésen nyerték meg."
 
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – KISVÁRDA MASTER GOOD II. 1-0 (félidőben: 1-0)
Gólszerző: Süttő Attila (b.) 11′
 
A mérkőzés összefoglalója az alábbi videón tekinhető meg:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC