nb1.hu

Az előrelépés a cél – Interjú a Szekszárd vezetőedzőjével

Szekszárd – Minden adott a célok eléréséhez.

Az NB III Közép csoportjában legutóbb hetedikként végző Szekszárd labdarúgócsapatát a 2016/2017-es idényben a 20. forduló után vette át Kvanduk János, aki bár nem elégedett, reálisnak tartja a bajnokság végeredményét. A következő évre készülő szakemberrel az nb3foci.hu készített interjút.

 

„Boldogabb lennék, ha hazai pályán egy kicsit eredményesebbek lettünk volna. Remélem, hogy ebben pozitív változást tudunk elérni” – mondta a lezárult évaddal kapcsolatban a szakvezető, aki az új idény céljait is megfogalmazta. – Az a célunk, hogy előre lépjünk. Bár szerintem a 4-8. hely között bárhol végzünk, az lehet reális eredmény a csapattal. Minden más vagy csoda lenne vagy katasztrófa. Ambiciózus játékosok alkotják a csapatunkat. Nagyon utálunk veszíteni, remélem, ezt a mentalitásunkat megőrizzük egész évben” – mondta el Kvanduk János.

 

Noha a jövő évi mezőny alapján a pontos csoportbeosztás még nem ismert, a szekszárdi együttes július 3-án megkezdte a felkészülést. Nyolc edzőmeccs, s általában napi egy tréning vér a játékosokra, „valamint egy rövid edzőtábor jellegű munkára is lehetőséget kaptunk. Ilyen szempontból semmi nem gátolja azt, hogy a képességeinknek megfelelő teljesítményt nyújtsuk. Nyugodt, korrekt hátteret, jó edzéslehetőséget biztosít számunkra a klub” – nyilatkozta Kvanduk.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC