nb1.hu

A Vasas-meccs után indult be a szekerük, de…

Értékeltek a vezetőedzők.

 

Az NB III Keleti csoportjának 7. helyéről várja a tavaszi szezont a Sényő, hét pontra a dobogótól.

 

Az előző, csonka bajnokságot 4. helyen záró klub remek formába lendült az őszi idény közepén, a Vasas elleni kupameccset követően kilencmeccses veretlenségi sorozatuk is volt, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt két olyan meccsük is volt, ahol nem tudtak kiállni, így játék nélkül veszítettek. 

 

"Hosszú volt a szezon, a kupamérkőzéssel együtt huszonegy tétmérkőzést játszott a csapatunk. A bajnokságot tizenöt felnőtt mezőnyjátékossal, illetve két felnőtt kapussal kezdtük. Sajnos Kapacina Kevin az alapozás végén kidőlt egész szezonra, kiderült ugyanis, hogy a térdműtétje nem a legjobban sikerült, így ismét meg kellett operálni. Később csatlakozott hozzánk Molnár Máté Tiszaújvárosból, illetve a már megszokott módon velünk készült folyamatosan négy mezőnyjátékos és két kapus az utánpótlásunkból. Barta Gábor az őszi szezon végéig kölcsönbe került Tarpára, így még több játéklehetőséghez jutott. Külön öröm számunkra, hogy a velünk készülő fiatalok közül mindenki játszhatott tétmérkőzésen. A fiataloknak a jövőben is szeretnénk játéklehetőséget adni" – kezdte Imrő László a szon.hu-nak, aki Fiumei Viktorral együtt irányítja a sényőieket.

 

"Az őszi szezon első fele kissé felemásra sikeredett, viszont a Vasas elleni kupamérkőzés után egy igazán jó sorozatba kezdtünk, amit az utolsó fordulóig sikerült kitolni, akkor viszont vereséget szenvedtünk. Jó mérkőzéseink közül a Jászberény (2–2), a DVSC II. (2–1), a Putnok (2–4) és a Tiszaújváros (2–3) ellenit emelhetjük ki. Viszont vannak meccsek, amikre nem szívesen emlékszünk vissza, ilyen a gyöngyösi (2–0) és a salgótarjáni (1–0) találkozó. A keretünkből senkit nem szeretnék kiemelni külön, hiszen minden játékos a maga posztján megfelelő teljesítményt nyújtott. Egymás nélkül sem elöl, sem hátul nem tudnának érvényesülni, csapatként viszont sok esetben nyújtottak remek teljesítményt a fiúk" – tette hozzá Fiumei.

 

A Sényő február végén a Mezőkövesd II. otthonában folytatja a bajnokságot.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC