nb1.hu

A legvégén nyert a Puskás Akadémia Buzsákyék ellen – videó

10 meccs óta veretlenül!

„Jó játékkal zártuk az NB III-as szezont hazai pályán a második helyen álló BVSC ellen (2-1-re nyert a Puskás Akadémia a Nyugati-csoportban – a szerk.). Pécsi Ármin büntetőt (is) védett, Kocsis Dominik pedig a lefújás előtti percekben bombázott a kapuba egy „kétpontos” gólt.
Bár a BVSC már se előrébb, se hátrébb nem zárhat, azért nem vették félvállról a mérkőzést, így nehéz volt a dolgunk, de tudtuk hozni az utóbbi időben mutatott jó teljesítményünket. Az egész csapat kitett magáért, a végén pedig még emberelőnybe is kerültünk, és élni is tudtunk a lehetőséggel. Kocsis Dominik szép lövése zárta le a mecccset és a szezont is, már ami a hazai meccseket illeti.  A főként tinédzserekből álló csapatnak ez volt sorozatban a 10. veretlenül megvívott találkozója. Egy hét múlva Nagykanizsán derül ki, hogy hanyadik helyen zárunk” – jelentette a Puskás Akadémia.
A Puskás Akadémia jelenleg a 5. helyen áll, a BVSC mindenképpen második lesz. A felcsútiak Nagykanizsára látogatnak az utolsó fordulóban, a zuglóiak a Zalaegerszeg második csapatát fogadják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC