nb1.hu

A Király-bábu és a Halmosi-dupla is kevés volt- REAKCIÓK, GÓLOK TÖRTÉNETE

Nagyon jó meccsen jutott tovább a Bicske.

 

Király SE-Bicskei TC 2-3 (1-0). Király Sportlétesítmény, 300 néző, MOL Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a legjobb 64 közé jutásáért, vezette: Dombi (Turi, Holpár).

Király: Horváth A. – Takács D., Kiss K., Subicz, Devecseri (Fülöp I. a 84. p.)- Kovács Zs. (Kovács B. a 27. p.) – Kudron, Kalmár, Reseterits (Hertelendi a 45. p.), Fábián – Halmosi. Edző: Hegyi László.

Bicske: Kertész – Horváth M., Vékony, Mlinárcsik – Varga Zs. (Varga Z. a 75. p.), Pekowski – Farkas M., Lassú (Valentics a 88. p.), Lencsés – Németh J. (Török a 84. p.), Filipovic. Edző: Vukmir Dragan.

Gólszerzők: Halmosi a 35. és a 78. percben, illetve Németh J. a 47., Farkas M. a 71. és Filipovic a 72. percben.

Kiállítva: Mlinárcsik (2. sárga lappal) a 90. percben.

 

A harmadosztályú Bicske igazi kupameccsen 3-2-es győzelmet aratott a Király SE otthonában, így továbbjutott a MOL Magyar Kupa főtáblájának első köréből.


Király Gábor egyesületében Halmosi Péter duplázott, ám ez sem volt elegendő – mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a sikerhez, végül a vendégek használták ki az adódó esélyeket.

 

GÓLOK TÖRTÉNETE:
 

35. perc: Kudron ugratta ki Halmosit, aki higgadtan lőtt a kapus fölött a hálóba. 1-0

48. perc: Egy kontrából Németh Attila vezette rá a védőkre a labdát és 23 méterről kilőtte a kapu jobb oldalát. 1-1

71. perc: Egy jobb oldali beadásra Horváth Alex nem ért oda, Filipovic és Subicz futott össze, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest Farkas értékesítette. 1-2

73. perc: Németh-Filipovic összjáték után utóbbi 5 méterről lőtt sakk-matt helyzetben a kapu jobb oldalába. 1-3

78. perc: Mlinárcsik ért kézzel a labdához a 16-oson belül, a tizenegyest Halmosi váltotta gólra. 2-3

 

REAKCIÓK:
 

Hegyi László: – Méltó ellenfelei voltunk magasabb osztályú ellenfelünknek, akár a hosszabbítást is kiharcolhattuk volna. Kulcsmomentum volt, hogy 1-0-ás vezetésünknél ziccert hibáztunk, az ellentámadásból pedig gólt rúgott a Bicske. 
 

Vukmir Dragan: – Összességében megérdemelten nyertünk, de az első félidővel nem voltam elégedett. A lelkes, jól védekező hazaiak jól zárták a területeket, helyzetet sem nagyon tudtunk kialakítani. A második félidőre tudtunk felpörögni, több nagy ziccerünk volt, gólokat rúgtunk. Gratulálok csapatomnak a továbbjutáshoz, a Király SE-nek pedig a mai teljesítményéhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC