nb1.hu

A hármas szám bűvöletében – értékelt a DVTK trénere

Egy lépéssel közelebb a bentmaradás.

Legalább annyira nehéz helyzetben van a DVTK tartalék csapata is, mint az első keret. A fordulót megelőzően még az utolsó helyen tanyáztak a diósgyőriek, és most annak is köszönhetik az előrelépést, hogy az SBTC vereséget szenvedett a Sajóbábony otthonában. Természetesen ez mit sem csökkent érdemeiken a Sényő felett aratott 3-1-es győzelem során. Az is igaz, hogy ez a három pont karnyújtásnyira hozta a csapatnak a jövő évi NB II-es indulási jogot, hiszen a 13. még bentmaradó helyet elfoglaló Gyöngyös mindössze 2 ponttal előzi meg őket, ráadásul pont hozzájuk utaznak a következő fordulóban.
 
A csapat vezetőedzője, Vég Csongor rendkívül elégedett volt a csapatától ezen a hétvégén látottakkal, és kiemelte, három döntő tényezőben is jeleskedett csapata a három gól mellett, mellyel megszerezték a három pontot.
 
– Nagyon nehéz meccset sikerült megnyerni ma egy jó csapat ellen, gratulálok a fiúknak! Át kell menteni a szezon hátralévő fordulóira azt a hőfokot, amin a második félidőben játszottunk. Amikor kellett jól játszottak, amikor a küzdésre volt szükség, abban is jeleskedtek, és amikor a szerencse kellett, hogy itthon tartsuk a három pontot, azért is megdolgoztunk. Úgy érzem, megérdemeltem nyertünk. Gratulálok a Sényőnek is, mert szervezett, jó csapatuk van – nyilatkozott a meccset követően Vég Csongor.
 
Természetesen ezt követően sem lesz egyszerű a DVTK-nak kiharcolni a bentmaradást. Közvetlen riválisaikon kívül a csoport első négy helyezettjének mindegyikével játszanak még, ráadásul az élen tovább élesedett a harc, ami plusz motivációt adhat a topkluboknak.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC