nb1.hu

26 másodperc alatt írt történelmet a Honvéd játékosa – reakció

Az egész héten mondogatta.

A Budapest Honvéd második csapata vasárnap 5-1-es győzelmet aratott a Szekszárd ellen az NB III Közép csoportjában. A csapatok ezen a meccsen tesztelhették az Új Bozsik Stadiont. 
 
Az elkészült stadionról az nb1.hu-n mutattunk képeket: 

Elkészült a Bozsik Aréna: képek belülről – NB1.hu

 

 
A kispestiek nem sokat teketóriáztak a hétvégi meccsen, hiszen Lukács Dániel 26 másodperc után bevette a Tolna megyei rivális kapuját. A 24 éves futballista ezzel a mozdulattal teljesítette a tervét, hiszen ő akarta szerezni az első gólt az új Bozsik Stadionban.
 
"Elmondhatom, nagyon jó az új Bozsikban gólt szerezni! Egész héten azt mondogattam a többieknek, hogy én szeretném lőni az elsőt, poénosan mondtam is nekik, hogy ha kell, tíz percig nem passzolok majd senkinek. Erre szerencsére végül nem volt szükség, hál’Istennek hamar eljött a pillanat. Úgy néz ki, tényleg minden fejben dől el!" – nyilatkozta a Honvéd hivatalos weboldalának a gólszerző. 
 
Lukács azt is elmondta, hogy óriási élmény volt a csodaszép létesítményben futballozni.
 

"Leírhatatlan érzés volt ebben a stadionban játszani. Nem is volt kérdés a meccset illetően, tudtuk, hogy muszáj nyernünk, hiszen nagy megtiszteltetés, hogy mi próbálhattuk ki először az Arénát. Egész héten erre a mérkőzésre készültünk és nagyon jó élmény volt végül pályára lépni. Alig várjuk a következő alkalmat, amikor újra itt játszhatunk majd" – mutatott rá Lukács.
 
A kispestiek jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán. 
 
A teljes mérkőzés felvétele:

 

Budapest Honvéd II–Szekszárdi UFC 5–1 (2–1)
Bozsik Aréna. V: Katona Balázs (Ring K., Molnár A.)
Gólszerző: Lukács (1., 63.), Benczenleitner (37.), Kerezsi (71.), Banó-Szabó (84.), ill. Horog (31.)
Honvéd: Dúzs – Török K., Benczenleitner, Csörgő (Pekár, 71.), Eördögh (Irimiás, a szünetben), Bocskay, Lukács D. (Szűcs T., 76.), László D., Kamber, Kocsis D. (Banó-Szabó, 71.), Kovács D. (Kerezsi, 62.). Vezetőedző: Simon Miklós
Szekszárd: Pomozi – Füredi (Béla D., 80.), Péter A., Horog (Héhn, 76.), Aszalós (Lékó, 62.), Tratnyek, Rácz Á., Németh K. (Sütő, 76.), Fekete M., Budai, Borbély (Wirth, 62.). Vezetőedző: Turi Zsolt
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC