nb1.hu

Visszavonult az FTC korábbi csapatkapitánya – videó

A Vasas ellen jétszott utoljára.

Befejezte pályafutását Gyömbér Gábor, a Soroksár csapatkapitánya, aki 2012 és 2016 között a Ferencvárosban futballozott – jelezte az nso.hu.
 
Gyömbér Gábor a Ferencvárosnál töltötte el pályafutása legsikeresebb időszakát, 2012 és 2016 között csaknem 130 hivatalos meccsen lépett pályára a zöld-fehéreknél, s egy magyar bajnoki címet (2016), valamint három Magyar Kupát (2015, 2016, 2017) nyert a gárdával. Csapatkapitánya is volt az együttesnek. Egyszer a magyar válogatottban is szerepet kapott, 2013 szeptemberében az Észtország elleni világbajnoki selejtezőn (5–1) csereként állt be.
 
Gyömbér az FTC-től a Puskás Akadémiához került, majd onnan 2017 nyarán Soroksárra, ahol az elmúlt öt évben 156 NB II-es meccsen szerepelt.
 
A SOROKSÉR AZ ALÁBBI BEJELENTÉST TETTE:
 
"Kedves Szurkolóink!
 
Egy különleges videóval szeretnénk befejezni az idényt!
 
Mint bizonyára már mindenki tudja, Gyömbér Gábor befejezi profi pályafutását. Mi méltóképen szerettünk volna tőle elbúcsúzni, ezért az utolsó videó róla szól!
 
Végig kisértük utolsó napját, forgattunk nála az otthonában, beleshettünk a színfalak mögé,  beengedtek minket az öltözőbe is hogy utoljára mi is meghallgathassuk Gyömbi, már-már legendás meccs előtti utolsó beszédét!
 
Érzelmekkel teli napnak néztünk elébe és hogy miért nem veszítettünk a Vasas ellen? Hát azért mert mindenki Gyömbiért harcolt!
 
Jó szórakozást a videóhoz!
 
Kezdődjék “AZ UTOLSÓ 90 PERC!”"
 
A csapatkapitány a soroksári klub YouTube-csatornájának elmondta, térdproblémái miatt hagyja abba a futballt, hozzátéve, hogy az elmúlt egy-másfél évben már az edzések előtt is gyulladáscsökkentőket kellett beszednie.
 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC