nb1.hu

Török, El-induló sztárcsapat ellen kísérletezett a Haladás – reakció

Ráadásul nem is rosszul.

A szombathelyiek már vasárnap elutaztak Ausztriában, ahol aznap délután és hétfő délelőtt is edzettek. A zöld-fehéreknek nem került pénzükbe a kétnapos túra, tekintve, hogy valamennyi költséget a törökök fizették. A vasiaknál sérülés miatt Yuriy Habovda és Tóth-Gábor Kristóf hiányzott. Az Ausztriában edzőtáborozó, török elsőosztály negyedik helyén végzett Trabzonspor komoly erőt képvisel, csak a harmadik körben kapcsolódik az Európa-ligába, ellenfele a cseh Sparta Praha lesz.
 
Trabzonspor (török)-Szombathelyi Haladás 0-0
Grein, 500 néző
Haladás: Gyurján (Rózsa, 46.) – Jancsó, Jagodics (Eszlátyi, 46.), Németh Milán – Tóth D. (Doktorics, 65.), Holdampf, Kiss B., Nyári (Medgyes, 46.), Bosnjak (Tamás, 46.) – Gaál, Németh Márió (Petró, 72.). Edző: Supka Attila.
 
Supka Attila: – Egy nagyon jó ellenfél ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottunk – a döntetlen mindenképpen jó eredménynek mondható. Az első és a második félidőben is kipróbáltunk egy-egy játékrendszert. Az első félidei védekezésünk rendben volt és támadásban is voltak lehetőségeink, ám ezekből nem tudtunk gólokat szerezni. A második félidőben három százszázalékos ziccerünk is akadt és noha a törökök kétszer a kapufát találták el, védekezésünket nem tudták megbontani, mindkét alkalommal átlövésből találták el kapunkat. Hasznos két napot töltöttünk Ausztriában – fontos tudni, hogy mindent a törökök fizettek, az ő vendégeik voltunk. Sokat dolgoztunk, a hétfő délelőtti edzésen átvettük a taktikát mégegyszer és örömteli, hogy ebből sok mindent viszontláttam a mérkőzésen is
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC