nb1.hu

Torghelle-recept: parádé a konyhában – videó

Nem csak a kapuk előtt érzi jól magát.

Torghelle Sándor olyan futballista, akit a legtöbben tisztelnek, mondjuk megszolgált azért, hogy így legyen.
 
Nem ismer elveszett labdát és mérkőzést, mindig kiadja magából a maximumot, és ez még akkor is így van, ha nem játszik jól/eredményesen.
 
Azt tartják róla, sokkal jobb, ha a csapatodban van, mintha ellene kellene játszanod. Ez talán a legnagyobb szakmai elismerés vele kapcsolatban.
 
254 NB I-es meccsen 74 gólt szerzett, a magyar válogatottban 42 mérkőzésen 11-szer talált be az ellenfelek kapujába. Ebből kétszer Németországban, mely találatára azok is emlékezhetnek, akik egyébként nem full fanatikusai a magyar labdarúgásnak.
 
 

Németország – Magyarország 0-2 | A gólok

Hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés 2004.06.06. Kaiserslautern, Fritz-Walter-Stadion, 36.590 néző Németország: Kahn – Hinkel (Schweinsteiger 46.), Wörn…

 
Ezt bizonyítja egy receptoldal Facebook-posztja is, mert annak a duplának a felemlegetésével azonosítja be a szerkesztő Torghellét a követőinek, akikről ismét le kell szögezni, hogy nem őrültjei a (magyar) focinak.
 
Arra viszont kíváncsiak, hogyan és miként tüsténkedik egy futballista a konyhában, éppen ezért is kérték fel Torghellét egy saját recept bemutatására. A támadó 2005 és 2007 között futballozott Görögországban, előbb a Panathinaikosz, majd a PAOK csapatában, ott ismerkedett meg azzal a recepttel, ami bár görög, mégis bőven rendelkezik magyar jellemvonásokkal is.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC