nb1.hu

Szentlőrinc-MTK: jó tanulópénz volt a mérkőzés – reakciók

Értékeltek a szakvezetők.

 
Fordulatos és gólgazdag találkozót hozott az MTK vendégszereplése Szentlőrincen az NB II 2. fordulójában. Bár Bognár György csapata két góllal is vezetett végül, csak egy ponttal távozhattak a Baranya megyei településről. A 3-3-al végződő összecsapást követően a hazai és a vendég vezetőedző is értékelte a látottakat. 
 
 
“Azt gondolom, hogy nagyon jól kezdtük a találkozót, már az első pillanataban nyomatékosítottuk, hogy mit szeretnénk játszani. Aztán az MTK a vezetőgólunkat követően fölénybe kerül, majd egyenlíteni is tudott, az osztály egyik legjobb csapatáról van szó. A második félidőben végig hittünk abban, hogy ebből pontszerzés lehet, a félidőben is mondtam a srácoknak. Sajnos két hibát is vétettünk a félidő után, melyből két gólt is kaptunk. Ezután viszont összekaptuk magunkat. A győzelem is benne volt a pakliban, de nem vagyunk elégedetlenek, hiszen tudjuk hogy ki ellen léptünk pályára” – mondta a lefújást követően Jeremiás Gergő a Szentlőrinc SE vezetőedzője. 
 
 
“A Szeged elleni mérkőzéshez hasonlóan, most se járattuk gyorsan a labdát. Elég meddő mezőnyfölényünk van és a dinamika hiányzott belőlünk, de a védekezésben is voltak hibák. 3-1-nél megnyerhettük volna a találkozót, de kiengedtük a győzelmet a kezünkből. Ez egy jó tanulópénz volt a mai nap, én sokat tanultam belőle, de remélem a játékosok is. A pozitívum hogy időszakosan jól játszottunk, de ezt a dinamikát még kell csiszolni. A védekezésben egyszerű helyezkedési hibákat vétettünk. Nem jött jól nekünk, hogy sérülése miatt éppen a Németh Krisztián jött le a pályáról” – szakmai igazgatója Bognár György az MTK Budapest vezetőedzője. 
 
Szentlőrinc–MTK Budapest 3-3 (1-1)
Szentlőrinc SE Sporttelep, 1100 néző
Vezette: Molnár Attila (Katona, Máyer, Ország)
Gólszerző: Németh Erik (12.), Csörgő (78.), Mervó (80.) illetve Németh Krisztián (33.), Nagy Zsombor (59.), Stieber (62.)
Sárga lap: Rétyi (31.), illetve Lehoczky (7.), Nagy Zsombor (45.), Futács (53.), Stieber (62.), Poór (86.), ifj. Bognár György (90.)
Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Keresztes, Havas, Nagy Zsombor Róbert, László – Papp, Németh Erik, Daróczi (Csillus, 62.) – Mervó (Bányai, 82.), Rétyi (Csörgő, 62.)
Vezetőedző: Jeremiás Gergő
MTK Budapest: Balázs – Miknyóczki (Kovács Máté, 75.), Varju (Poór, 82.), Szépe, Nagy Zsombor, Medgyes – Lehoczky (Mezei, 46.), Kata (Kovács, 85.), Bognár – Németh Krisztián (Stieber, 46.), Futács
Szakmai igazgató: Bognár György
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC