nb1.hu

Szeged-Kozármisleny: ajándék a hazaiaknak – reakciók

Fortuna is jelen volt a találkozón.

 
Mindent megtett az újonc Kozármisleny, hogy meglepje a Szeged együttesét. Szekeres Zoltán tanítványainak több nagy lehetősége is volt, amit nem tudtak gólra váltani. Többdzör a balszerencsén múlt a vendégek gólja. A túloldalt a szegediek az 51. percben Haruna révén betaláltak, ami végül három pontot ért. Győzelmükkel a hazaiak feljöttek a tabella harmadik helyére, míg a Kozármisleny a 19.
 
A lefújást követően értékeltek a szakvezetők amelyet a vendégek oldala közölt. 
 
Alekszandar Sztevanovics(Szeged): Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, pszichológiai eredetű problémáink voltak ma. Azt kell mondjam, szerencsések voltunk a mai napon, ez a győzelem ajándék számunkra, de nem a mai meccsnek szól, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítményünknek.
 
Szekeres Zoltán(Kozármisleny): Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk pontot szerezni, főleg annak tükrében, hogy nagyszerűen játszottunk, illetve nekünk volt több helyzetünk, nem érdemeltünk vereséget. A csapat játékával elégedett voltam, nehéz elfogadni, hogy pont nélkül távozunk Szegedről. A Szeged egy jó csapat, mi pedig építkezünk az ellenük mutatott teljesítményünkből.
 
 
Merkantilbank Liga 13. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – HR-Rent Kozármisleny 1-0 (0-0)
Vezette: Radványi Á. Tartalék játékvezető: Farkas T. Asszisztensek: Csatári T., Ring K.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Könczey (Kővári 52.), Temesvári, Szilágyi, Tóth B. – Farkas A., Szakály D. (Szatmári 46.) – Rédling (Papp Á. 46.), Gajdos, Kundrák (Simon Á. 85.) – Haruna (Daru 62.)
Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Beke, Füredi, Horváth D., Turi (Berdó 71.) – Tölgyesi, Kosznovszky, Vajda R. (Nagy E. 57.), Kulcsár (Tóth Z. 68.) – Vogyicska (Guth 57.), Kirchner (Szabó D. 68.)
Vezetőedző: Szekeres Zoltán
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC