nb1.hu

Szeged: elindultak felfelé – Vukmir nyilatkozatai, eredmények

Egyre inkább kezd kijönni a közös munka.

 

2020 végén távozott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia kispadjáról Dobos Barna vezetőedző, akinek a helyét Dragan Vukmir vette át.

 

A 42 éves szakembernek kellett pár hét és pár mérkőzés, hogy összerázza a csapatot, de úgy tűnik, jó úton haladnak – a DVSC elleni vereség után megtört a jég és győztek Siófokon, majd legutóbb, a hétközi fordulóban a Szolnok ellen nyertek meg hátrányból egy nagy meccset.

 

Ennek is köszönhetően jelenleg a 13. helyen állnak a tabellán, és sokkal inkább felfelé, semmint lefelé, a kiesőzóna irányába nézegetnek. Most összeszedtük az eredményeiket és Vukmir nyilatkozatait.

 

Szentlőrinc-Szeged 2-1 (2-1)

Dragan Vukmir: Irreális talajon játszottunk, ennek ellenére sok helyzetet tudtunk kialakítani, amelyeket sajnos nem tudtunk értékesíteni. A hazaiak a semmiből rúgtak két gólt, ezért különösen bosszantó a végeredmény. A csapat az egész felkészülés alatt jól dolgozott, hiszem és tudom, hogy jó úton járunk és elkezdjük a felzárkózást a tabellán.

 

Szeged-Haladás 1-2 (1-1)

Dragan Vukmir: Öt hete dolgozom a csapattal megismertem a keretet, ma azonban akadt egy – két játékos aki csalódást okozott. Felemás mérkőzés volt, ahol az első félidőben eldönthettük volna a magunk javát a mérkőzést, ugyanis számos ziccert kidolgoztunk, amelyeket sajnos nem tudtunk értékesíteni.

 

Budaörs-Szeged 1-1 (0-0)

Dragan Vukmir: Sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, az ellenfél pedig egyetlen lehetőségéből gólt szerzett. Pozitívum, hogy a kapott gól után hamar tudtunk egyenlíteni, sőt a mérkőzés hajrájában a győzelmet is megszerezhettük volna. Megyünk tovább, a Debrecen ellen hazai pályán nyerni szeretnénk.

 

Szeged-DVSC 0-5 (0-0)

Dragan Vukmir: Meg kell néznünk az első gól előtti tizenegyes esetet, amely után megszerezte a vezetést a Loki.Úgy gondolom nagyon véleményes volt az a szituáció. A játékosaim jól küzdöttek, mindenki harcolt. A második félidőben a vendégek kihasználták minden helyzetüket, megérdemelten nyertek. Próbáltunk több fiatalnak lehetőséget adni, hogy kiderüljön mennyire lehet számítani a jövőben. Megyünk tovább, dolgozunk, Siófokon meg kell szerezni a három pontot.

 

Siófok-Szeged 2-3 (1-1)

Dragan Vukmir: Kétszer is előnybe kerültünk a mérkőzésen, de a hazaiak mindkétszer egyenlíteni tudtak. A találkozó hajrájában sikerült megszereznünk a harmadik találatunkat, amellyel végül elhoztuk Siófokról a három bajnoki pontot. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez.

 

Szeged-Szolnok 3-2 (1-1)

Dragan Vukmir: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert a Szolnok masszív csapat kevés szerzett és kevés kapott góllal. Jól kezdtünk, de a gólunk után gyorsan egyenlített a vendégcsapat. Büszke vagyok a játékosokra, mert a hajrában fordítottuk meg a meccset. Sokat dolgoztunk ezért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC