nb1.hu

Szeged-DVTK: a bizonyítási vágy okozta a hazaiak vesztét – reakciók

Az élre állt a Diósgyőr.

A pécsiek 1-1-es döntetlent játszottak Kazincbarcikán, így a Diósgyőr 3-0-ás szegedi győzelme után átvette a vezetést az NB II tabelláján. A csapat egyre egységesebb és a győzelmek mellé a játék is egyre biztatóbb. Kuznyecov Szergej csapata, az utolsó hat mérkőzésén nem talált legyőzőre, ezekből csak egy döntetlen a többi győzelem. A hétvégi Szeged elleni mérkőzés után a vezetőedzők értékelték a látottakat. 
 
Aleksandar Stevanović: Nehéz bármit is mondani egy 3-0-s vereség után. Jól kezdtük a találkozót, felkészültünk az ellenfél játékából, de sajnos sok nagy hibát vétettünk az első játékrész végén, ami sokba került. Azt követően pedig még több hibával játszottunk, aminek talán az volt az oka, hogy a meccs előtt nagy volt a várakozás a fiúkban, mindenképpen bizonyítani akartak. A DVTK egy tapasztalt és jó csapat, amelyik kihasználta a hibáinkat. Sajnálom a fiúkat, de megyünk tovább, készülünk a következő mérkőzésre.
 
Kuznyecov Szergej: Jó iramú mérkőzést játszottunk, és nagyon fontos győzelmet arattunk egy kemény csapat ellen. A jó hangulat és a csapatépítés szempontjából is fontos ez az idegenbeli siker, de a fejünkben ott volt még a kupamérkőzés is. A szünetben már azt is szem előtt tartottuk, hogy szerdán újabb mérkőzés vár ránk, ezért pihenőt adtunk azoknak, akik mostanában sokat játszottak. Jól jött a harmadik gól, ezt követően vártuk, hogy megnyíljanak a területek előttünk, és újabb gólokat szerezzünk. Előnyben mindig jobb játszani, főleg, ha van előttünk szabad terület. Előre megbeszéltük, hogy ki végzi el az első büntetőt, a másodiknál pedig Eppel Marci kiharcolta, és nagyon szerette volna elvégezni is. Örülök, hogy betalált, egyúttal bízom benne, lendületet ad neki, és a következő mérkőzéseken higgadtabb lesz, és kihasználja azokat a helyzeteket, amit kialakít. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a szurkolók támogatását, magabiztos győzelmet arattunk!
 
 
NB II 15. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Diósgyőri VTK 0-3 (0-2)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 3271 néző. Játékvezető: Takács Tamás (Szert Balázs, Csatári Tibor).
Szeged: Takács János – Könczey Márk, Temesvári Attila, Szilágyi Zoltán, Tóth Bence – Szatmári Lóránd, Simon Ádám – Papp Áron, Szakály Dénes, Gajdos Zsolt – Jammeh Haruna. Vezetőedző: Aleksandar Stevanović.
DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Cseke Benjámin, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston – Gera Dániel, Lukács Dániel, Koman Vladimir. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Csere: Holdampf Gergő helyett Jurek Gábor a 21., Szatmári Lóránd helyett Farkas Aurél, Gera Dániel helyett Eppel Márton és Koman Vladimir helyett Bertus Lajos mind a 46., Simon Ádám helyett Sipos Szabolcs, Gajdos Zsolt helyett Pintér Ádám és Szakály Dénes helyett Dobronoky Viktor mind az 59., Lukács Dániel helyett Papp Marcell a 72., Papp Áron helyett Bíró Bence a 82., Bényei Ágoston helyett Radics Márton a 83. percben.
Sárga lap: Gajdos Zsolt a 38., Simon Ádám a 48., Jurek Gábor a 65., Tóth Bence a 81., Kuznyecov Szergej a 81. percben.
Gólszerző: Lukács Dániel (0-1, 11-esből) a 36., Jurek Gábor (0-2) a 41., Eppel Márton (0-3) a 49. percben.
 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC