nb1.hu

Súlyos sérülés nehezítette a kécskei edző bemutatkozását – videó

A második gól pecsételte meg a sorsukat.


Az NB II-es Tiszakécske csapatánál a télen közös megegyezéssel távozó Simon Antal vezetőedzőt segítője, Virágh Ferenc váltotta a kispadon.

A Merkantil Bank Liga NB II 22. fordulójában nem vár könnyű mérkőzés a debütáló szakemberre, hiszen az igencsak megerősített Győr tett látogatást Tiszakécskén. A Rába-parti csapathoz többek között a komoly élvonalbeli múlttal rendelkező Priskin Tamás, Simon Ádám és Simon András is csatlakozott.

A februárhoz képest enyhe időben mindkét csapat jól kezdett, de hazai csapat új szerzeménye, a 19 éves Temesvári Attila
mindjárt az első félidőben megsérült, orrtörést szenvedett és a kényszerű változtatás után, egyből meg is szerezte a vezetést a Győr, Vaskeba lévén (0-1).

A második félidőben az ETO rutinosan őrizte előnyét, majd Vári találatával biztosította be a vendég győzelmet (0-2).

 

 

A Kécske legközelebb vasárnap javíthat, akkor is otthon szerepel a kék-sárga csapat, és a  Kazincbarcika együttese érkezik a Sportcentrumba.

A barcikaiak négy ponttal előzik meg a Tiszakécskét.

Nyilas Elek sportigazgató csapata jelenleg 16. a 20 csapatos tabellán.

Duna Aszfalt Tiszakécskei LC – ETO FC Győr 0–2 (0–1)

Tiszakécske, 500 néző. Vezette: Nagy Norbert (Tőkés Róbert, Sinkovicz Dániel)

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Erdélyi, Temesvári (Ludánszki, 36.), Preklet, Sváb – Horváth A. (Simon M., 63.), Tóth B. – Gréczi (Lukács D., a szünetben), Tölgyesi, Farkas N. – Máté J.

Győr: Horváth T. – Kalmár, Gengeliczki, Dvorschák, Vári – Vaskeba, Bagi, Kovács K. – Gaál B. (Tömösvári, 61), Horváth Z. (Harizopulosz, 84.), Priskin (Simon A., 69.)

Gólszerző: Vaskeba (0–1) a 39., Vári (0–2) a 89. percben

Virágh Ferenc, Duna Aszfalt TLC: "Sajnos az első félidőben kényszerű cserét kellett végrehajtanom, Temesvári Attila megsérült, összefejelés után orrcsonttörést szenvedett, a hátvédünk kiesése nehézséget okozott. Sajnálom ezt a mérkőzést, mert szerintem több volt benne."

Kondás Elemér, ETO FC Győr: "Nehéz mérkőzést játszottunk, a Tiszakécske masszív, szervezett csapat. Szerencsére az első félidőben előnyhöz jutottunk, a második gól pedig eldöntötte a találkozó sorsát."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC