nb1.hu

Siófokról igazolt az ETO – reakció

Megvan a második nyári érkező.

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr csapata, Kiss Balázs személyében több poszton is bevethető labdarúgót szerződtetett. A Siófokról érkező 23 éves játékost a klub hivatalos oldalán jelentette be. 
 
ÍME, A GYŐRIEK BEJELENTÉSE:
 
“Kiss Balázs az előző szezonban támadóként kapott szerepet, ám pályafutása során játszott már a védelemben is. A labdarúgást a Vasas Kubala Akadémián kezdte, ahonnan Siófokra került, ami azóta az egyetlen felnőttcsapata volt. Most nagy tervekkel érkezett Győrbe, szeretne alapemberré válni az ETO-ban, és jó játékkal segíteni az együttest a jó szereplésben. Kiss Balázs kétéves szerződést írt alá, már nagyon várja a bajnoki rajtot, hogy bizonyíthasson a szakmai stábnak.
 
– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz kerültem – kezdte Kiss Balázs. 
– Öt évet töltöttem el Siófokon, ahol nagyon jól éreztem magam, de úgy gondoltam, hogy új impulzusokra, és környezetváltozásra van szükségem. Mihalecz István megkeresésére érkeztem Győrbe, úgy érzem, hogy itt tovább tudok fejlődni. Szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak, és segíteni a csapatot, hogy a tabellán előkelő helyen tudjon végezni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC