nb1.hu

Pintér Attiláék balszerencséje – reakciók

Megmutatták az óriási szívüket a szolnokiak.

Kiesési rangadót rendeztek a hétvégén Szolnokon, ahova a Pintér Attila által vezetett III. Kerület látogatott.
 
A meccs a hazaiak 1-0-ás győzelmével végződött, így sorozatban harmadszorra nyert a Szolnok és már csak 2 pontra van a bennmaradást jelentő 17. helytől. Az óbudaiak helyzete már jóval nehezebb, Pintér Attila eddig két vereséget tudhat maga mögött, a csapat jelenleg az utolsó, 5 pontra lemaradva a bennmaradó helyen álló Csákvártól.
 
A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Romanek János (Szolnok): ,,Lehet, nem látszik, de belül nagyon boldog vagyok. A mérkőzés első felében remekül játszottunk, a második félidőben viszont voltak gondjaink, de csúsztunk-másztunk a sikerért. Szerintem hatalmas dolog, hogy egy olyan csapat, amelyiket már sokan leírtak, zsinórban három meccset nyer. A játékosoknak óriási szívük van, ezt ma is megmutatták."
 
Pintér Attila (III. Kerület): ,,Probáltunk a félpályánál labdákat szerezni és kihasználni azt, hogy nem rendezett ilyenkor a Szolnok védelme. Négyszer sikerült is labdát szereznünk, egész héten ezt gyakoroltuk, hogy végigvisszük egy ütemben a labdát. Kaptunk egy olyan gólt, amit egész héten gyakoroltunk, hogy nagy bedobás, akkor mi történjen. Igaz az egy szerencsétlen dolog volt, mert megpattant a labda és a hosszún be tudták ezt fejezni. A második félidőben rendszert váltottunk, és sokat tettünk a győzelemért, ám az a baj, hogy a futballt gólra játsszák."
 
SZOLNOKI MÁV FC–III. KERÜLETI TVE 1–0 (1–0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 700 néző. Vezette: Nagy Norbert (Csatári Tibor, Márkus Péter)
SZOLNOK: Hegedűs L. – Tisza K., Szekszárdi, Tóth B., Gohér (Szabó A., 58.) – Kónya M. (Hleba, 76.), Földi M. – Kurdics, Sipos Z., Lakatos I. (Tömösvári, 54.) – Busa (Irmes, 76.). Vezetőedző: Romanek János
III. KERÜLET: Balázs J. – Opavszky, Egerszegi, Fejes, Kulcsár D. – Kleisz (Rajczi, 82.), Rabatin (Nyári P., 57.) – Remili (Horváth O., a szünetben), Schuszter (Daróczi, 64.), Barczi – Borvető (Birtalan B., a szünetben). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Busa (27.)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC