nb1.hu

Összeomlott Pintér Attila csapata – reakciók

Maximális teljesítmények a győztesnél.

Pintér Attila futballozott is az ETO-ban, vezetőedzője is volt a gárdának, irányításával a zöld-fehérek 2012/13-ban bajnokok voltak az NB I-ben, míg 2009/10-ben és 2011/12-ben bronzérmesek.
 
Pintér most az NB II-ben a bennmaradásért harcoló III. Kerület vezetőedzőjeként látogatott Győrbe, csapata 7-0-s vereséget szenvedett. Az óbudaiak 34 pontjukkal az utolsók, a már bennmaradó helyen lévő  Dorog 4 ponttal megy előttük 2 fordulóval a bajnokság vége előtt.
 
A Kerület a középmezőnyben lévő Nyíregyházához utazik, majd fogadja a 39 pontos Békéscsabát.
 
 

 
Az ETO a 7. a bajnokságban, előbb a Szegedhez utazik, majd fogadja a Dorogot.
 
A két szakvezető így értékelt a mai meccs után a Nemzeti Sport jelentése szerint:
 
Klausz László: – Az elején egyáltalán nem volt egyértelmű a mérkőzés alakulása, de sorra szereztük a gólokat. A fiatalok és a rutinos futballisták is maximálisat nyújtottak.
 
Pintér Attila: – Aki látta az első félidőt, nem gondolta volna ezt a végeredményt. Az első és a második gól megfogta a csapatot, amelyből hiányoznak azok a karakterek, akik ilyenkor megakadályozzák az összeomlást.”
 
JEGYZŐKÖNYV:
36. FORDULÓ
ETO FC GYŐR–III. KERÜLETI TVE 7–0 (1–0)
Győr, ETO Park, 400 néző. Vezette: Molnár Attila (Huszár Balázs, Vörös Dániel)
ETO FC: Fadgyas – Kovács K., Csonka (Lipták, 76.), Fodor F. (Pereira, 76.), Vincze Á. – Toma (Kiss M., 63.), Tuboly, Vitális – Óvári, Priskin (Klausz M., 68.), Bacsa (Farkas B., 68.). Vezetőedző: Klausz László
III. Kerületi TVE: Balázs J. – Erdei G., Szalai V., Opavszky (Borvető, 36.) – Kulcsár K., Egerszegi (Nyári, 58.), Daróczi (Bekker, 65.), Horváth O. – Barczi (Mykytyshyn, 65.), Köböl – Birtalan (Fejes, a szünetben). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Priskin (16., 52.), Bacsa (56.), Vitális (60.), Óvári (67.), Tuboly (79.), Klausz M. (83.)
 
TOVÁBBIAK A FORDULÓBÓL:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC