nb1.hu

Örömhírek a Vasasnál a legepikusabb rangadó előtt – reakció

Feczesin Róbert, Bobál Gergely és Vida Máté is témát szolgáltatott.

Kihasználva a válogatott vb-selejtezői miatti szünetet, péntek délután a Vasas és az Újpest is edzőmeccset játszott egymás ellen, a találkozót Feczesin Róbert és Bobál Gergely góljainak is köszönhetően a piros-kékek nyerték meg 2-1-re.
 
Feczesin így betalált korábbi csapatának, továbbra is remekül futballozik, Bobál meg a Békéscsaba legyőzése alkalmával az előző fordulóban szerezte meg tétmeccsen az első angyalföldi gólját, így tegnap is jelezte, hogy egyre jobb formában és erőben van.
 
Az angyalföldiek az önbizalom növelő siker mellett annak is örülhettek, hogy hosszú sérülése után, a legutolsó igazolásuk (a DAC-tól érkezett), a magyar válogatott Vida Máté újra meccset játszhatott, összesen 17 percet töltött a pályán a 2×60 perces meccsen.
 
A lefújás után így értékelt Kuttor Attila, a piros-kékek szakvezetője:
 
„A sérülés vagy a válogatott programján lévő játékosok közül ma minden labdarúgónk pályára lépett, ez volt a felkészülési mérkőzésünk egyik fő célja. A találkozó egésze alatt a saját játékunkat tudtuk játszani, ez pedig a másik fontos feladat volt, amit kitűztünk ma délutánra. A meccs hetven százalékában mi domináltunk, irányítottuk a játékot, a mérkőzés képe alapján is megérdemelt a győzelmünk. További pozitívum, hogy hosszú sérülése után Vida Máté újra pályára lépett.”
 
Az angyalföldiek a következő fordulóban a bajnokság egyik újoncát, a III. Kerületet fogadják, majd jön a klub és pláne a szurkolóik számára a legfontosabb, legemblematikusabb rangadó, a Szeged elleni idegenbeli mérkőzés.
 
Az 1989-es osztályozó szegedi visszavágóján történtek miatt ennél a párosításnál a Vasas hívei mindig csak a győzelmet fogadják el a kedvenceiktől!
 
Vasas FC – Újpest FC 2-1 (1-1)
Vasas FC 1. félidő: Uram – Szivacski, Szilágyi Z., Otigba, Terbe – Hidi M, Pátkai, Hinora – Pekár, Feczesin, Balajti
Vasas FC 2. félidő: Jova – Rétyi, Iyinbor, Litauszki, Silye – Berecz, Szilágyi Sz., Kapornai (Bonifert, 105.), Szatmári (Birtalan, 91.) – Bobál, Radó (Vida, 103.). vezetőedző: Kuttor Attila
Újpest FC 1. félidő: Banai – Koutroumpis – Diaby – Fehér – Antonov – Mitrovic – Mack – Pauljevic – Stieber – Beridze – Tallo
Újpest FC 2. félidő: Hámori (Tomori, 93.) – Kovács (Kálnoki-Kis, 93.), Máté, Eckl, Katona – Bjelos, Szakály, Simon, Mucsányi (Yayaha, 93.) – Kone, Viana. vezetőedző: Michael Oenning
gólszerző: Feczesin (36.), Bobál (76.), ill. Tallo (44)

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC