nb1.hu

Kozármisleny: korábbi NB II-es gólkirály érkezett – reakció

Hivatalos bejelentés.

Nem tétlenkedik a téli pihenő alatt sem a másodosztály 18. helyén álló Kozármisleny együttese. A klub már több érkezőt és távozót is bejelentett. Most egy újabb érkezőről szóltak a hírek hivatalos oldalán. 
 
ÍME, A KOZÁRMISLENY HÍRE:
 
A HR-Rent Kozármisleny új igazolása korábban 13 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett még a Paks színeiben.
 
A mostani őszt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál töltötte, ahol a feljutásért is versenyben lévő együttesben csak kevés lehetőséget kapott, mindösszesen 3 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ez mellett szerepelt Magyar Kupa-meccsen illetve a II. számú csapatban.
 
A 28 éves Daru Bence NB II-es szinten tapasztalt labdarúgónak számít, 159 másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Honvéd II., a Siófok, a ZTE, az ETO FC Győr, a Nyíregyháza, a Csákvár és a Szeged-Csanád gárdáiban. Ezeken a mérkőzéseken 63-szor vette be az ellenfelek kapuját.
 
A 195 cm magas támadó a legjobb NB II-es szezonját a ZTE FC színeiben futotta, a 2015/2016-os bajnokságban 22 alkalommal szerzett gólt, mellyel a Merkantil Bank Liga NB II gólkirálya lett.
 
Bence így nyilatkozott a Kozármislenybe igazolása kapcsán: “Örülök a kozármislenyi lehetőségnek, nagyon szimpatikus a játékstílus, amit képvisel a csapat, remélem jó játékommal és góljaimmal segíteni tudom a HR-Rent Kozármislenyt. Nagyon bízom benne, hogy a tavaszi szezon során előre lépünk a tabellán és a csapat és én is elérjük céljainkat.“
 
Sok sikert kívánunk Bence Kozármislenyben!”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC