nb1.hu

Kegyetlen kihasználás – interjú a Nyíregyháza vezetőedzőjével

Érkezett egy támadó is.

 
Nem a legsikeresebben kezdte el a tavaszinak mondott szezont a Nyíregyháza. 2021 első fordulójában hazai pályán játszott 0-0-t a Soroksárral, majd vasárnap a bennmaradásért harcoló Dorog otthonában szenvedett 1-0-s vereséget.
 
A találkozó lefújása után Gálhhidi György, a Nyíregyháza vezetőedzője elmondta, a hazaiak kegyetlenül kihasználták egyetlen hibájukat.
 
 

Interjú a Dorog edzőjével: kiejthető-e a Fradi a Magyar Kupából? – NB1.hu

 

 
Gálhidit a góltalanságról és a tavaszi célokról is kérdeztük, illetve arról, hogy szüksége lenne-e még igazolásokra.
 
A klub vezetői egyébként azóta bejelentették egy támadó érkezését. 
 
ÍME, A SZPARI KÖZLEMÉNYE:
 
Támadót igazolt a Nyíregyháza Spartacus FC. A klub mindenben megállapodott Zamostny Balázzsal, így szerződést kötöttek a felek. A csatár ebben a szezonban az Ajka labdarúgója volt, és három gólt lőtt ősszel az NB-II-ben. 
 
Zamostny Balázs pályafutását Pécsen kezdte, majd volt az MTK játékosa, majd sikeres időszakot töltött Újpesten, ahol Szokol Zsolttal is játszott együtt, 2014-ben pedig Magyar Kupát nyert.  A 29 éves csatár később kölcsönbe került a Vasashoz, a Sopronhoz és a Haladáshoz, majd az ETO-val 2017-ben NB-III-as bajnok lett, 13 góllal járult hozzá a feljutáshoz. Siófokon két évet játszott, mindkét szezonban 5-5 találatig jutott. A 29 éves, 189 cm magas támadó fél +1 évre kötelezte el magát a Nyíregyháza Spartacushoz.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC