nb1.hu

Honvéd-Vasas: Feczesin a kispestieknek is üzent – reakció

Többen is visszatérhettek az angyalföldiekhez, de...

 

Mint arról szombaton már többször is beszámoltunk, felkészülési mérkőzést játszott egymással a Honvéd és a Vasas, amelyet végül 3-1-re a kispestiek nyertek meg.

 

Honvéd-Vasas: 30 perc alatt eldőlt – NB1.hu

 

A lefújást követően a két vezetőedző, Horváth Ferenc és Schindler Szabolcs értékelt, mindez ide kattintva olvasható:

 

Honvéd-Vasas: Horváth reméli, Schindler többet várt – reakciók – NB1.hu

 

Az angyalföldiekhez többen is visszatérhettek (így Nagy Miklós sportigazgató, Schindler Szabolcs vezetőedző és Lippai József kapusedző is felgyógyultak betegségükből), míg Kleisz Márk is negatív teszteket produkált, ám ő rehabilitációját folytatja, így ezúttal nem lépett pályára. Silye Erik, Berecz Zsombor, Pátkai Máté, Szilágyi Zoltán és Kalmár Olivér betegségük miatt hiányoztak, Litauszki Róbert ugyan már fokozatosan csatlakozik a csapatedzésekhez, de rehabilitációja utolsó üteme még zajlik, Balajti Ádám és Viczián Ádám pedig kisebb sérüléssel küzdenek, ami miatt elővigyázatosságból kihagyták az összecsapást.


A találkozót követően a Vasas gólját szerző, kezdőként 60 percet játszó Feczesin Róbert is megszólalt – egyben reménykedő üzenetet címzett a Honvéd és az egész NB I felé, miszerint a következő szezonban már az élvonalban találkozna a két gárda. "Az első félidőben három gólt kaptunk és volt köztük sajnos olyan, ami elkerülhető hibából történt. Ez a mérkőzés arra megfelelő volt, hogy a jövő héten folytatodó bajnokságra felkészítsen minket. Szeretnénk folytatni azt a munkát és sorozatot, amit már elkezdtünk, hogy jövőre – akár már a Honvéd ellen is – az élvonalban szerepeljünk."

 

A tabellán 2. Vasas április 2-án a Szeged otthonában folytatja a bajnokságot.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC