nb1.hu

DVTK: visszatért a válogatott középpályás – reakció

Hivatalos bejelentés.

 
Az NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 36-szoros válogatott labdarúgót Koman Vladimirt. A 33 éves játékos már alá is írta a szerződését új klubjával. Elöző csapata az indiai Chennaiyin volt.
 
“Volt ugyan most is külföldi lehetőségem, de azért fogadtam el mégis a DVTK ajánlatát, mert meggyőző volt számomra az a rövidtávú projekt, amit a klub felvázolt”- nyilatkozta Koman Vladimir. 
 
“Jó érzésekkel tértem vissza Diósgyőrbe, hiszen a közeget ismerem, a feladat adott és korábbi diósgyőri csapatkapitányként ez most egy személyes kihívás is számomra, hiszen a DVTK-nak az élvonalban van a helye. Azért jöttem, hogy segítsek a klubnak ezt a célt elérni. Nagyon meglepődtem, amikor megérkeztem, hihetetlen, hogy mennyi minden változott, mióta elmentem. Akkor egy rozoga stadionunk és csak egy-két edzőpályánk volt, ma pedig már tényleg minden feltétel adott ahhoz, hogy a legjobbak között szerepeljen a klub.
 
Most az a legfontosabb, hogy mielőbb kialakuljon egy jó társaság, egy jó csapat, egy jó közösség, mert az mindig viszi előre az embert. De nagyon nagy szükségünk van a szurkolótáborra is, hiszen most mindenkinek egy irányba kell eveznie. Nagyon fontos, hogy megkapjuk a lelátóról a támogatást, főleg az itthoni mérkőzéseken. Úgy tudom, hogy a csapat 3/4 része fiatal játékosokból áll, ezért is nagyon nagy szükség lesz a drukkerek támogatásra. Nehéz bajnokság vár ránk, de egyértelműen fel kell jutnunk. Az elmúlt években mindenhol 77-es számmal szerepeltem, szerettem volna Diósgyőrben is ezt a mezszámot viselni, azonban miután megtudtam, hogy José Luque is ebben játszott és a klub 10 évre vissza is vonultatta a számot, így végül a 23-ast választottam.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC