nb1.hu

DVTK-Szeged: sokba került a rossz helyzetkihasználás – reakciók

Először kapott ki új edzőjével a DVTK.

A Magyar Kupa 3. fordulójában a Szeged együttese a Diósgyőrhöz látogatott. A mérkőzés pikantériája nem csak az volt, hogy mindkét csapat riválisa egymásnak az NB II-ben, hanem, egy nemrég bekövetkezett edzőváltás. Áprilisban ugyanis érdekes módon került a szegediek kispadjáról Dragan Vukmir a DVTK edzői posztjára. Igaz azóta már nem ő irányít a piros-fehéreknél, de a furcsa edzőváltást mági nem felejtik a szurkolók. A kupameccset végül szoros találkozón a vendégek nyerték, ezzel továbbjutva a legjobb 16 csapat közé. 
A mérkőzést követően értékeltek a szakvezetők.
 
 
“Ezt a játékot gólra játsszák sajnos ma nem sikerült betalálnunk. Figyelmeztettem, a csapatot, hogy a jó helyzetkihasználás nagyon fontos, főleg ilyen erős ellenfél ellen. Ilyen hozzáállással kiesni azonban nem szégyen. Nem szeretek kikapni, de ma megtettünk mindent. Haladunk tovább, jó úton járunk, nekünk fontos, hogy ne adjunk esélyt az ellenfeleknek, végig koncentráltnak kell lenni. Az elején sajnos nem volt meg a kellő lendület a csapatban, de frissítés után már jól ment a csapat” – mondta Kuznyecov Szergej a DVTK vezetőedzője.
 
“Gratulálok a csapatomnak. Egy nagyon jó játékkal sikerült legyőznünk a Diósgyőrt. Elsősorban a védekezéssel vagyok elégedett, hiszen nem kaptunk gólt. Kevés területünk volt elől, de sikerült betalálnunk és ez eredményre vezetett“ – nyilatkozta a mérkőzés után Alekszandar Sztevanovics a Szeged vezetőedzője. 
 
 
Magyar Kupa 3. forduló (legjobb 32. közé kerülésért)
 
Diósgyőri VTK – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-1 (0-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 2951 néző. Játékvezető: Erdős József (Albert István, Belicza Bence Péter).
DVTK: Danilović – Csirmaz, Szatmári Cs., Bárdos, Bokros (Papp M, a 88. percben)- Cseke, Holdampf (Koman, a szünetben), Bényei (Bertus a 61. percben)- Gera (Eppel a szünetben), Lukács, Könyves (Szőke, a 61. percben) Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Szeged: Takács J. – Könczey, Vári, Szilágyi Z., Tóth B. (Beronja, a 88. percben) – Simon Á., Szatmári L. (Gajdos, a 88. percben) – Dobos Á. (Pintér, az 57. percben), Szakály D. (Frakas A az 57. percben), Kundrák N. – Bíró B. (Haruna, a 66. percben) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovićs
Sárga lap: Könyves Norbert a 20., Tóth B. a 22., Farkas A. a 61., Jammeh a 90., Kundrák N. a 90+2. percben.
Gólszerző: Kundrák N. (0-1) a 14. percben.
 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC